- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Rátört az Amazonra a trösztellenes félelem
- Sok a Huawei-meglepetés, de az USA szerint nem tudnak fejlett mobilt gyártani
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Teljesen függővé válhat a kínai akkumulátoroktól az EU
- Reklámblokkolók topikja
- Adobe Photoshop
- ASUS routerek
- Mesterséges Intelligencia topik
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TP-Link WR1043ND router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trékom
-
pubyy
tag
Az eljárás lefolytatására biztosított időtartam három hónap, amely indokolt esetben két alkalommal, egyenként legfeljebb két hónappal meghosszabbítható...
Gyakorlatilag bekérnek egy nyilatkozatot. Mi a ferde fütyi kerül ennyi időbe ? -
-
tothpeter27
újonc
koan tipusú modemem van, szoftver hibákon túl, nem mutatja az eszközöket nem megy a wps gomb nem tudok pl infrapanelt rákötni. nem cserélik mondjuk egy sagemkomra amit most kapott a szomszéd. bár nem tudom azon megy e. nem fogok hibát keresni. ügyfélszolgálat azt mondta bérelhetek egy szintén koan tipusú kütyüt amin megy a wps. Én meg mondom bemegyek egy számtekboltba és veszek egyet. minek béreljem. Azt mondták azt is lehet. Itt járunk okos otthonok teslák világában 2022be. 29nm társasház. nincs szükség plusz eszközre. de muszáj vennem. a poén a vodáé sem tudja. állítólag. külföldön a tplink nek van koax csatlakozós kütyűje. régen mikor nem volt a wiwi a szolgáltató eszközében akkor cisco volt. thomnál legalább 5 router van. mi a sznak nincs egy de az jó.
Azért jöttem el a vodátol mert 1500 ft volt az hogy legyen telszámom és netem. mikor már eljöttem akkor szoltak megoldanánk. hát már késő 2 évig pofztam. thomnál ez 500 ft
Új hozzászólás Aktív témák
it A Gazdasági Versenyhivatal vizsgálatot indított a Magyar Telekom ellen, amiért kampányában valószínűleg tisztességtelenül tájékoztatta a fogyasztókat a hűségidővel járó kedvezmények feltételeiről.
- Új Dobozos Acer Aspire 5 Laptop 15,6" -25% Brutál AMD Ryzen 5 5650U 6Mag 8/512 FHD IPS
- Új Acer Aspire 5 Erős Multimédiás Laptop -35% 15,6" Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8GB 256GB SSD FHD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Újszerű állapotban eladó
- APPLE IPHONE 12 Pro Max 256 GB Független
- Szuper áron eladó dobozos új Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest