Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
Gratulálok a bünti kiszabóinak!
A T agyba-főbe hirdeti a netet, de nekem 8 hónapja képtelenek bekötni. Gratulálok nekik is!
rip and tear, until it is done
-
Narxis
nagyúr
Én úgy tudom jogszabályban meg van határozva, hogy mennyi lehet a max. pénzbüntetés. Nem azt kellene előbb módosítani? De javítsatok ki ha tévedek.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Mag_
tag
Hát jellemzö, Made in magyarisztán !
Itt UK-ban ha pancsolt gázolajat, vagy "piros" gázolajat (nincs rajta annyi ado,igy kevesebb mint a fele a normál gázolajhoz képest az ára) ,csak étolajat..stb,stb teszel a teharautoba megbüntetnek 20.000.- fontra ( 6.5 Millio HUF ) ,és elkobozzák végleg a teherautot.
Ezért nem jár itt senki pancsolt gázolajjal, pegig már 1,18 font (saccra 400HUF) 1 liter.Mig magyarisztánban ha elkapnak ugyan ezzel, akkor 3. tank(kamiontank) ukrán gázolaj után visszajön a birság ára.... szoval ez a helyzet ezzel 7 Millioval is, semmit sem jelent.Ujra megcsinálják, mert kaszáltak mondjuk 10 M felett és 7 volt a birság...(csak montam vmit) erröl ennyit.
[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
-
luciferc
őstag
Nem igaz, hogy nem lehet ábevétel (nem nyereség) arányos bírságokat kiszabni, az alap az éves árbevétel 1%-a lenne. Évi 10 alap bünti már elég kellemesen leapasztja az amúgy pofátlan nyereséget is. Persze ha azonos témakörben visszaesik, akkor jöhetnének a 3 5-10%-os büntetések. Gyorsan repülne a vezetés!
-
-
moonman
titán
válasz Rickenstein #3 üzenetére
persze, tiltsd ki. aztán mivel telefonálsz? azért ez nem így megy, elég lenne egy akkora büntetés, hogy az éves nyereségüket lenullázza, akkor majd elgondolkodnának legközelebb.
-
Rickenstein
senior tag
Nem lehetne bizonyos cégeket egyszerűen csak teljesen kitiltani a magyar piacról? Főleg az ilyen pofátlan, kizsigerelő, szemét cégeket mint ez a Tré-online. De mindegy. Már eladták az egész országot ezeknek...
PS C:\>_
-
Gregorius
őstag
Zsebpénz.
-
moonman
titán
súlyosbítva 7 milla? és vajon mennyit kaszált ezen a T?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! Ryzen 5 5500 / 32 gb DDR4 / RTX 3060 12 GB
- 10db bontatlan, 1M Ft-os gép - Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 érintő
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!