Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Penge_4

  veterán

  válasz Apollyon #12 üzenetére

  Jelenleg is ha beszélek valakivel, akkor csak két fél között zajlik a kommunikáció (ha nem IRL).

  Több IM-ben be tudsz vonni embereket, így sokkal egyszerűbb egy 10+ résztvevős program megszervezése, mintha mindenkinek egyenként kéne szólni/hívogatni mindenkit.

  "Másrészt az sms nem kötött interneteléréshez, telefonja mindenkinek van, ha le van merülve az egyenlege, akkor is megkapja az sms-t."

  De válaszolni már nem tud és csörgetni sem. Akinek meg nem figyelmetlenségből, hanem anyagi okokból merül le és nincs pénze feltölteni, azzal meg csak kicseszel, mert rákényszeríted a fizetős válaszra, miközben bluemobile-nál van 100 megás lassítós mobilnet havi 490-ért, azzal meg azért el lehet lenni, ha az ember csak IM-re meg kevés VoIP-ra használja.

  "Jobb országokban amúgy már a feltöltőkártyás cumókhoz is ingyen jár, mármint ha feltöltöd egy hónapban X összeggel a kártyádat, akkor van mellé hálón belül korlátlan hívás, meg mindenfelé sms egy hónapig stb. stb."

  Itt is jár, csak nem korlátlan. Ha trükkös vagy, akkor feltöltöd havonta 10000-rel, azzal veszed meg az autópálya matricát meg olyasmiket amiket amúgy is megvennél és élvezed a bónuszokat.

 • Penge_4

  veterán

  válasz Zénó75 #15 üzenetére

  És ha nincs mobilod, hogy tudnak mások elérni? Vannak virtuális számok, de ott a legolcsóbbat is olyan 2500 HUF körül láttam havonta és az csak egy telefonszám, ami fogadja a bejövő hívásokat.

 • Penge_4

  veterán

  válasz Zénó75 #17 üzenetére

  Nem rossz, köszi a linket, bár nekem egyelőre ráfizetés lenne, mivel "Magyarország mobil irányok* 29,90 Ft", tehát a MobileVoIP 1 eurocentes percdíjait nem váltaná ki. Mobilnet ehhez is kéne, mert elérhető szeretnék lenni ott is, ahol nincs WiFi, az meg legolcsóbban havi 1290 (490-ért van 100 mega, de az nagyon kicentizés), hívószámom meg a mobilnet miatt él, mivel annak évi 2500 Ft-os feltöltés az alsó köszöbe, amit a mobilnetre elköltött évi 15480-nal messze túlteljesítek.

  Egyébként én is utálom a telefont, alig várom már, hogy valami Google Glass utódon fogadhassam a hívásokat, amikhez tartozik egy jó nagy napelemes sapka/kalap és a tepsifone-t tényleg csak akkor kelljen elővennem, amikor netezni vagy valami komolyabbat akarok.

 • Penge_4

  veterán

  válasz Stauffenberg #19 üzenetére

  Az se rossz, de az órára valahogy még mindig úgy tekintek, mint amibe 3 évente kell egy gombelem, nem amit 3 naponta kell tölteni.

  Meg több szempontból praktikusabb egy szemüveg,
  - akkor is látom, amikor valamilyen okból mindkét kezem foglalt
  - videóbeszélgetéskor a kamerájával azt tudom "közvetíteni", amit én is látok.
  - nem kell a fülemhez emelnem vagy +1 eszközzel párosítanom (amit szintén töltögetnem kell).

  + a fejen hordható méretesebb kiegészítő több lehetőséget megnyit ami lehet nyáron akár egy designos napemeles kalap/sildes sapka, télen kötött sapka stílusú valami (akár 20 ampernyi krafttal a beleszőtt lítium polymer celláknak köszönhetően)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés