Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Stauffenberg

  nagyúr

  válasz Penge_4 #18 üzenetére

  Okosóra nem jó?

  Az LG-nek van SIM "kártyás" órája is, már nem kell hozzá mobil, amivel szinkronizál.

  ---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

 • Zénó75

  tag

  válasz Penge_4 #18 üzenetére

  Na akkor pontosítok.

  A kimenő hívásokat nem azon keresztül nyomom, ahol a számot vettem.
  Mobilevoip on mennek a kimenő hívások, mindegy melyik voip szolgáltatón 1 cent körül.

  A bejövő meg pl zoiperen.

  A kimenőnél is ugyanaz a számom jelenik meg a hívott félnél hiszen egy pl ephonos telefonszámot is be tudok állítani kijelzettnek.

  A többit jól érezzük. Szvsz a gsm egy lejárt lemez. Ebben meg pont az a lényeg h "csak" net kell és mindegy hol milyen eszközön fogadom a hívásokat, vagy indítok hívást. Ha bringazni megyek akkor ez nálam egy iphone 5s vízálló tokban.
  Ha dolgozom akkor egy ipad. Akkor és azon fogadom ugyanazt a hívást amin es ahol akarom, nem kell állandóan két cuccal rohangálnom.

  Sztem lesz akinek az óra a jövő "telefonja" van akinek a google glass, lesz akinek egy tablet és lesz akinek egy phablet. Ezügyben biztos lesznek érdekességek a köv 5-10 évben :)

  Nekem mobilnetem meg amúgy is lenne, de sztem ezzel manapság sokan vannak így.
  500mega 800ft, 1giga 1125. Nálam ezen kívül havi 1000 ft megy el. Igaz sokat beszélek facetime és skypon is. Így cirka havi 2000-2500 ft ból van mobilnetem és számom amin hívnak és telefonálok amennyit eszembe jut. A voip fórumon találsz erről bővebbet, nem akarok itt offolni.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés