Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Apollyon

  Korrektor

  válasz Penge_4 #13 üzenetére

  "Több IM-ben be tudsz vonni embereket,..."

  Itt nem arról van szó hogy tudok vagy nem, hanem arról hogy akarok-e vagy sem.. és nem akarok.

  A többire: Egy ideig volt Orange-os feltöltőkártyám. 10 fontot kellett rá havonta költeni, és ingyen beszéltem hálózaton belül korlátlanul, plusz minden irányba ingyen sms. (Angliában ez a 10 font havonta kb annyi pénz mint itthon ezer forint.) Függetlenül attól, hogy ez a 10 font le lett-e beszélve, vagy sem, a lényeg a 30 nap. Az internet nem tudom már mennyi, nem volt rá szükség!

  Szóval akkor térjünk vissza egy kicsit a technológiára. Mi a célszerűbb: Telefonálni, azaz egymással beszélni, vagy IM programokkal bohóckodni, amihez plusz még internet is kell, meg okozstelefon? Ha mégis kell a text, akkor ottvan az sms. Ami mai napig tökéletesen ellátja funkcióját, csak itthon szemét drága, hát még a mobilinternet.

  Amúgy blue-s vagyok, és fél évig havi 15MB-om ingyen van, tehát még erre sem kell költenem. Aztán ha letelik, akkor igen, 500 Ft (vagy csak 90, ha trükközök).

  Ja és igen, trükköznöm kell mert itt a féregség megy, amikor szinte mindenhol a világon fillérekért van ugyanaz a szolgáltatás, vagy legalább átalánydíjért. De Magyarországon nem, vagy mondhatnám úgyis hogy elmaradott kőköri barlangban.

  [ Szerkesztve ]

  #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés