Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Louro

  őstag

  válasz Apollyon #9 üzenetére

  SMS-nek nagy hátránya, hogy "csak" két fél között zajlik. Manapság meg a nagy világba kell szólni. Legyen az bármekkora butaság. (Ld. sztárok gyerekeinek nagy bölcselkedései.) Ma már a vizibilitás létfontosságú. Aki nem postol, nem teszi ki életét a netre, nem is él. (Ez a közfelfogás.)

  A pénztárcához meg annyit, hogy az emberek rengeteg dologra fizetnek ki felesleges. Születésnapi, karácsonyi ajándékok, tajrészegre ivás, amit a végén ki is hánynak és így tovább. Az sms már nem fogja lenyomni a netes megoldásokat - Viber, Messenger, Whatsup. Amíg a netfüggőség él, addig nem fog visszatér a hagyományos üzenetküldés.

  Mess with the best / Die like the rest

 • Stauffenberg

  nagyúr

  válasz Apollyon #9 üzenetére

  Nem érzed az önellentmondásod?

  Az SMS egy meghaladott technológia, most pontosan a P2P alapú és egyéb webes üzenetküldők töltik be azt a szerepet, amelyben nem kerül 40 Ft-ba egy nyamvadt üzenet, hanem gyakorlatilag korlátlan a havidíjért cserébe.

  De persze régen minden jobb volt, ezt tudjuk.

  ---                                                                                                                                                                                                                       "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés