Hirdetés
- Milyen routert?
- [Re:] UPC Connect Box: jó-e a szolgáltató csodaroutere?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Balesetveszélyes autókat kell visszahívnia a Teslának
- OpenMediaVault
- ASUS RT-AC68U
- Vivaldi (böngésző)
- Mozilla Firefox
Hozzászólok Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem az iskolás kölyökként nagyon sokat jelentett!
Apám csak egy hónapban egyszer töltötte fel az egyenlegem. Ha túl hamar lenulláztam, akkor csak annyit mondott "így jártál fiam".
Szóval pénzért csak a barátnőimmel beszélgettem, akiket mégsem rázhattam le 3 másodpercenként, haveroknak meg mindegy volt.
Persze egyébként felnőtt emberek között ez nagyon prosztó dolog volt.
Egyébként meg már régóta várok Twitteren egy natív megoldásra, amivel túl lehet lépni a 140 karaktert. Szerintem ez a limit maradhatna simán, csak a Vine mintájára indíthatna egy Tumblr-szerű cuccot is, ami használható az alap kliensből is, meg önállóan is. Viszont a tweetek karakterlimitét 10 ezerre növelni szerintem béna megoldás.
--- "If I knew how to take a good photograph, I'd do it every time." - Robert Doisneau
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it A vállalat igyekszik megújulni, a korábbi próbálkozások nem jártak sikerrel. Az egyik alapvető korlátozás feloldása segíthet?
- 10 darab játék egyben, 2000 pénzért/SIN, Tomb Raider: TAOD, Fifa 10, Far Cry, Dirt, Rayman 2-3, MM6/
- Nds és 3ds játékok eladóak.
- Intel Q6600 Core2 Quad 2.4 GHz 4 magos CPU processzor LGA775 SLACR
- Samsung LC32H711Q 32" FullHD Ívelt QLED Monitor eladó!
- KERESEK EVGA RTX 3070 kártyát, FTW3, XC3 is jöhet! Budapesti személyes átvétellel preferálva!
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest