Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Hibázott a BBC időjárás-alkalmazása: nem volt 30 000 km/h-s szél
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 10
- Rendszergazda topic
- Bajban van Európa nagy akkumulátorgyártója
- Windows 11
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csakénvagyok
őstag
Nem értem ezeket? Az internetett megregulázni? Biztosan sikerülni fog. Esetleg majd a franciák nem franciországi szervereken keresztül fognak cserélgetni, mindenki leellenőrizni??
-
VladimirR
nagyúr
válasz Csakénvagyok #1 üzenetére
ha nem titkositott csatornan tortenik a file-csere, teljesen mindegy, milyen szerveren keresztul zajlik az, a szolgaltato latni fogja (sot, egyes esetekben meg a titkositason is "atlatnak"), s ugyanugy tilthato lesz a felhasznalo
a mindenki leellenorzese pedig valoszinuleg protokoll alapu szuressel fog tortenni (mint ahogyan a p2p priorizalasa/korlatozasa is zajlik jelenleg is jonehany szolgaltatonal), szoval igen, van ra esely, hogy sikerulni fog, amennyiben valoban eletbe lep a szabalyozas es komolyan is veszik azt a szolgaltatok -
ProEvoFan
nagyúr
röhögni fogok ha majd ez miatt vesztik el a választásokat mert ugye sokan töltögetnek ott is
-
negyedes
addikt
De ha csak a p2p szurik akkor FTProl vagy mashonnan is lehet huzni ,akkor meg akinek sok a letoltott anyaga akkor az is gyanus lesz vajon?
Varom az ottani kozvelemeny reagalasat, vajon mit szolnak Ok hozza?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
VladimirR
nagyúr
válasz Csakénvagyok #6 üzenetére
onnan, hogy nem tegnap jottek le a falvedorol...
-
VladimirR
nagyúr
jo kerdes, de jelen hir (s amennire tudom, a tervezet sem) nem ter ki erre, itt elsosorban a file-cserelok elleni intezkedesrol van szo
valamiert sokaknak meggyozodese, hogy az otthoni file-cserelo a legveszelyesebb allatfaj, ezert elsosorban oket uldozik, s csak masodsorban a fizetos ftp-ket, sms-web-eket es egyeb warez-ra specializalodott paysite-okat
-
WonderCSabo
félisten
Gondolom sokat lobbiztak ezért a "jogvédők" Sarkozynél...
-
Kriza
őstag
És ha lekapcsol valakit a szolgáltató pár hónapra, akkor is fizetni kell ez alatt az idő alatt az internetért? Mert ha nem, akkor a szolgáltató tulajdonképpen a saját fizetős ügyfeleit fogja ritkítani.
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
t72killer
titán
Állítólag fizetni kell tovább, bár ezt nem hiszem, hogy lenyelnék a felhasználók...
Amúgy tényleg nem értem: arról van szó, hogy az "illegális letöltők" netjét veszik el. nomármost tudomásom szerint egy demokráciában csak akkor bűnös (=illegális) valaki, ha elítélték, nem ha valami médiaszervezet rádfogja, hogy Te illegálisan töltesz és kész...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
törölt tag
nem pusztán szűrik. egyszerűen arról van szó, h ha ilyet észlel, és ez az észlelés gondolom elsősorban a jogvédő szervezetek adott ip címről szóló bejelentésén alapul, a továbbiakban bármikor, mindenféle egyéb vizsgálat nélkül figyelmeztetésben részesítik, illetve lekapcsolják. illetve gondolom nekik is monitorozni kell(ene), és kiszűrni az illegális letöltéseket.
legalábbis én ezt szűrtem le a hírekből. békául meg nem beszélek.
ehhez hasonló egyébként nálunk is van. néha lehet is olvasni róla. ez a legutóbbi:
http://asva.info/fenyeget-a-businesstel-2009-05-12.html
annyi különbséggel, h egy ilyen levélre válaszolva szimpla ellentmondás elég, mert ekkor két azonos értékű sajtpapír feszül egymásnak. -
Gondwana
addikt
The Incredible Machine illetve Sid&Al -- boldogult ifjabbkorom legjobb játékai...
(illustrációk)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Penge_4
veterán
A kongresszuson még nem ment át, az nagy falat lesz Sárközynek is.
Egyébként erre szokás mondani, hogy a warez nem vész el, csak átalakul.
-
Taky
senior tag
Azért ez kicsit durva. Én szoktam torrentezni, ez már egyből azt jelenti, hogy illegális tartalmat töltök le?
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
t72killer
titán
válasz localhost #24 üzenetére
nem feltétlen, pl egy rakat linux-disztrót sokkal gyorsabban szed le az ember torrentről, mint a hivetalos szerverről. hasonló az eset a mostani win7 RC-vel is, a M$ szerverek akadoznak-köhögnek -míg az ember dalolva letölti torrentről a legális cuccot. (így is tettem) Eztis meg akarja büntetni az az okos ember?
#25: érdekes kérdés, az állam beáll ingyen a médiahalász cégek közé, és ők is felmennek a torrentre, mint a mediasentry, bayTSB és tsai, csak ingyen és bérmentve...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Doom
aktív tag
válasz t72killer #29 üzenetére
Biztos velem van a baj, de sose értettem, hogy miért nem lehet megvárni, míg letölthető rendesen a MS oldaláról. Mi történik, ha 2 héttel később kerül fel az RC a béta helyére? Aztán meg dalolva olvassák a híreket, hogy trójai került a torrenten terjesztett Win7-be.
Ez a hsz csak félig válasz neked, inkább amolyan költői kérdések...
-
Depression
veterán
Ha p2p forgalmat figyelnek, akkor mehet a sok magyar seedszerver oda reklámozni magát. :-)
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Integra
titán
sőt a titkosított csatornákat fogják ezután csak igazán figyelni..
amúgy meg beszopják továbbra is, mert amikor egy pendrive már 64gb-os.. meg zsebben hordható hdd-k vannak terás mérettel.. max átugrasz a haverhoz.
seggfej ez a sárközi is, de valszeg a kiadók már jól teletömték milliókkal a zsebét amit eltapsolt az életszínvonalára és most törlesztenie kell..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
a hatalomnak mindig mindenki gyanús, ezt meg kell tanulni, elkell fogadni.
ha te x giga forgalmat generálsz havonta, akkor igenis már egy szűrőn fennakadtál.az másik kérdés, hogy vajon kimegy e hozzád majd egy swat egység a szaros pc-d miatt, de talán inkább a dealereket üldözhetnék. más kérdés, hogy egyszerűen kihúzza a szolgáltató a dugódat, mint hogy őt kapcsolják le..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
félisten
Nem akarok flémelni, de a letöltők a dílerekre, a dílerek a tolvajokra, tolvajok a gyilkosokra mutogatnak. Mindenki úgy gondolja, hogy a másik bűne nagyobb.
Amúgy nem tudom mekkora adatdforgalom számít már gázosnak, de eddig, ebben a hónapban már leszedtem vagy 50-80 Gb-ot. Win7 32&64bit, már mmo kliens, néhány demó.
A kérdés hogy hol húzzák meg a határt."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Dr. Akula
félisten
Lehet szidni a fizetős ftp-ket, meg köpködni rájuk, de talán fel kéne tenni a kérdést: miért van az hogy mégis használják ezeket? Talán csak nem azért, mert pofátlanul magasak a szoftver árak? Lehet tiltani, bűntetni, lesz értelme? A drog / gyilkosság megszűnt a tiltással? Nem. Ez se fog. Az igény továbbra is meglesz rá, max a közvgetítő csatorna lesz más. Úgy látom sárközi és brigádja nem tanultak semmit az amcsi alkoholtilalomból. Majd jön Al Capone 2, aki megoldja a problémát. Lehet hogy ez a cél?
-
Dr. Akula
félisten
válasz VladimirR #26 üzenetére
Az autóról is köztudott hogy gyalogosokat szoktak gázolni vele. Tehát aki autót vesz az mind gyilkos...
---
Kalandor:
A PC előtti korszakban is volt 2kazettás magnó, aztán meg szoftvercserebere a Műegyetemen, majd jöttek a "cd írós gyerekek". Ha lekapcsolnak mindenkit a netről, max megint ezek fognak előjönni. Akinek nincs pénze, annak lekapcsolva se lesz.[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz Dr. Akula #36 üzenetére
Ez a demagógia mindenkor megbotránkoztat, szerintem, mű-felháborodás, mű-kifogás, hamis indok. Álságos és mégcsak féligazságot sem tartalmaz.
De jól hangzik¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
DokMordokk
csendes tag
Két dolog, az egyik..
A másik pedig, hogy az újabb torrentklienseknél könnyen beállítható a teljes stream titkosítása fejlécestül, így közvetlen a felhasználó forgalmának a monitorozásával nem bizonyítható rá a fájlmegosztás ténye. Gyanítható, de az kevés, és nem minden torrent és fájlmegosztás tiltott, csak a jogvédett állományok megosztása, viszont az nem bizonyítható, hogy mit osztott meg az illető.
A harmadik pedig, hogy a trackerek figyelésével a felhasználók IP címe addig megtalálható, amíg nem konfigurálnak egy SOCKs proxyt a torrentjükre, így ezek után semmilyen formában nem bizonyítható -maximum gyanítható- hogy mit követtek el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok