2018. május 26., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) aelod


aelod
(PH! kedvence)

ugyanis a tervezett ad-blocker nem minden hirdetést fog kiszűrni, hanem minden valószínűség szerint csak azokat a típusokat, melyeket a Google – illetve az e törekvésben partner cégek szövetsége – károsnak, zavarónak, kontraproduktívnak tart.

Tehát még jobban a pofádba tolják a google érdekeltségi körébe tartozó reklámokat. Szerencsére én már megoldottam, hogy nem csak a google de más reklám is elhúzzon a vérbe a telefonról.

"Aki embernek hitvány az magyarnak alkalmatlan."

(#2) juliabrilke


juliabrilke
(PH! kedvence)

Tehát Google reklám jöhet, minden más blokkolni fog. Ez is egy megoldás.

(#3) aprokaroka87


aprokaroka87
(PH! kedvence)

Vajon ez érinti majd a virusos lett a telefonod vagy az OTP "nyeremény" játék tipusú reklámokat is?

(#4) cskamacska válasza aelod (#1) üzenetére


cskamacska
(PH! addikt)

"Tehát még jobban a pofádba tolják a google érdekeltségi körébe tartozó reklámokat."

Igen, kb. :K Úgy stabilizálják a reklámpiacot, hogy kitakarítanak mindent ami nem a Gugli, vagy közvetlen haverjai raktak fel. Mégiscsak könnyebb úgy a szabályokat betartatni, ha csakis rajtuk keresztül lehet majd hirdetni bárhol az interneten.. ;]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#5) fezlergabor


fezlergabor
(PH! kedvence)

Amúgy ez vajon mennyire legális? Ebből kb. az lesz, hogy minden Google reklám marad, az összes többit blokkolja, ami eléggé indokolatlan előnyhöz juttatná a Googlet.

(#6) elithun


elithun
(őstag)

Nem tudom, hogy ez az egyéb reklámblokkólókra váltottakat ösztönözné-e a váltásra, hiszen ott minden egyes reklám szűrve van, itt meg csak a Google által zavarónak ítélt. De az is lehet, hogy a fennmaradó kétharmad megtartása a cél, és hogy őket ne ijesszék el a teljes reklámblokkolás felé.

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#7) lezso6 válasza fezlergabor (#5) üzenetére


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

Akkor meghágják a Google-t tejszínen, hisz piaci főlénnyel való visszaélés.

Én örülök amúgy a dolognak, legalábbis, ha tényleg a reklámpiac megtisztítása a cél.

Primitív kérdésre nincs helyes válasz. – A hsz nyomokban iróniát tartalmazhat! – Boldogok a lelki szegények, mert övék a facebook üzenőfala.

(#8) Duliee válasza juliabrilke (#2) üzenetére


Duliee
(Jómunkásember)

Vagy inkább az olyan reklámok ,amikor elolvasol egy cikket ,de az oldal alján e egy 90-es D-es kosár...

Mert van pár ilyen oldal... Még ha nem is legfelkapottabbak...

Vannak olyan oldalak, akik ilyen hülye reklámokat dobnak be...

@aprokaroka87: Kevesebb poresz ;]

[ Szerkesztve ]

Redmi Note 5 4/64 - coming soon

(#9) optikus válasza lezso6 (#7) üzenetére


optikus
(senior tag)

na lesz ebbol versenyhelyzettel valo visszaeleses poroskodes. :C
korrekt(ebb) az lenne ha full reklamblokkolas alap lenne es a user dontene mit enged es mit nem.

Buy books not gear.

(#10) persil


persil
(PH! addikt)

Tényleg semminek nem tudtok örülni? Vagy a cikket nem értitek?

"melyeket a Google – illetve az e törekvésben partner cégek szövetsége – károsnak, zavarónak, kontraproduktívnak tart"

Ezerszer szívesebben megnézek egy nem zavaró egy centis bannerben meghúzódó (google-nek is tetsző) reklámot, mint az egész oldalba bebaszódó 'vírusos lett a géped" szarságot. Bármilyen szabályozás a reklámok felé, nekünk csak jó.
Most sem azért zavaró a reklám, mert ott van, hanem azért, mert megeszi a fele procidat, kitakarja, amit olvasol, meg kigyúrt homokosak lógatják rajta a pélójukat. Ha ezeke a szarok megszűnnek/megcsappannak, és csak a "normális, kevésbé zavaró" reklámok maradnak, akkor már nyertünk valamit.

The only good human.. is a dead human!

(#11) aprokaroka87 válasza Duliee (#8) üzenetére


aprokaroka87
(PH! kedvence)

Hát ez pont a moovie.cc

Tudom...az sem a legalitás talaja.

Bár pont ma adtam hozzá újjab 5 url-t a hots file-hoz amit onnan kaptam.

Az legalább szinte hatásos...átirányit...de nem tölti be.

(#12) juliabrilke válasza Duliee (#8) üzenetére


juliabrilke
(PH! kedvence)

Ilyenek nekem eddig nem voltak.
Hálózati eszközön és magán a netezős gépemen is van IP, illetve tartalom blokkolás, így sose tudom meg hogyan lehet 90 D-s kosaras mellem vagy/és nagyobb tököm. :D

(#13) Apollyon válasza persil (#10) üzenetére


Apollyon
(Korrektor)

Te vagy túl jóhiszemű, hogy azt hiszed hogy a gúgli neked annyira jót akar...

Eléggé valószínű, hogy az a cél, hogy mindenki a gúglin keresztül hirdessen, aki meg pont nem ebből él, az elmehet a pékbe. Vagyis ellehetetlenítik a nem gúgli releváns megoldásokat. Szegény gúglinak nincs még elég pénze.

Arra meg, hogy megszűnnek a zavaró, villogó reklámok, semmilyen biztosíték nincs.

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#14) aelod válasza persil (#10) üzenetére


aelod
(PH! kedvence)

Ezerszer szívesebben megnézek egy nem zavaró egy centis bannerben meghúzódó (google-nek is tetsző) reklámot, mint az egész oldalba bebaszódó 'vírusos lett a géped" szarságot. Bármilyen szabályozás a reklámok felé, nekünk csak jó.

Tökimdegy. Ha kúgli reklám ha nem ne legyen ott. Majd lesz ebből per nyugi, hogy visszaél ezzel a keresőóriás.

Én blokkoltam minden mocskot a gépen is és a telefonon is. Utóbbin egy google alkalmazás sem megy, zabálják feleslegesen az akksit.

(#13) Apollyon

+1

[ Szerkesztve ]

"Aki embernek hitvány az magyarnak alkalmatlan."

(#15) aprokaroka87 válasza Apollyon (#13) üzenetére


aprokaroka87
(PH! kedvence)

"Arra meg, hogy megszűnnek a zavaró, villogó reklámok, semmilyen biztosíték nincs."

Ezek közül is az egyértelműen átverésre alapozó reklámokkal van gond.

(#16) lezso6 válasza Apollyon (#13) üzenetére


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

A reklámpiacra mindenképp kell már valamilyen szabályozás. Rengeteg gusztustalan reklám, így rengeteg adblokker. Utóbbiak bruteforce mindent blokkolnak, azt is, ami amúgy nem lenne zavaró. A jelenlegi legkorrektebb megoldásnak azt tartom, hogy az oldal szól, hogy "nemár, ebből van csak bevételünk".

A piac ilyen megtisztítása szerintem jó irány, legalábbis, ha nem feltételezek semmi rosszat. Erre inkább valami törvényi szabályozás kéne, de tudjuk, hogy ez kb sosem lesz, az internet jogi szabályozása a béka segge alatt van. Amúgy a Firefox is blokkol már alapból reklámokat, csak ők Tracking Protection jelleggel. A Chrome pedig elvileg a felhasználói élmény javításáért fog blokkolni reklámokat.

S ez (persze még mindig csak elvileg) mindekinek jó lesz, én nagyon kíváncsi vagyok az implementációra, hogy ezt miképp érik el. A hivatkozott BetterAds kváziszabvány mégcsak nem is radikális. Ha ez valósul meg, akkor már egy lépéssel közelebb vagyunk a reklámpiac megtisztításához. Később lehet szigorítani, csak ne ész nélkül.

Primitív kérdésre nincs helyes válasz. – A hsz nyomokban iróniát tartalmazhat! – Boldogok a lelki szegények, mert övék a facebook üzenőfala.

(#17) zgospel válasza persil (#10) üzenetére


zgospel
(senior tag)

+1

(#13) Apollyon akár benne is lehetne a dologban, de szerintem ez inkább rosszhiszeműség. A googlenél sem hülyék, és ha egy ilyet meglépnek az nagy valószínűséggel jogilag kikezdhetetlen.
Hozzáteszem hogyha a Googlen keresztülfutó hirdetések minőségileg is és tartalmilag is be vannak vizsgálva, és úgy jutnak el hozzám, ám legyen, nekem megfelel.
Ha emiatt olyan reklámügynökségek ahol a "3 nap alatt 20 centit nőtt a péniszem" típusú, a villódzó epilepsziateszt meg a vírusokkal teli oldalra átirányító reklámok futnak kihullanak a piacról, amiatt egy darab könnycseppet sem fogok elmorzsolni.

Én is használom az AdBlockot, de például a Prohardver lapcsaládon ki van kapcsolva, hiszen itt nem jelennek meg zavaró vagy tolakodó reklámok amik elfoglalják az oldal felét. Valószínűleg az emberek jórésze hasonlóan van vele mint én, amíg a reklámok mennyisége és minősége nem zavaró addig elfogadják.

https://www.flickr.com/photos/zpapa/ - https://www.youtube.com/c/Zépapa

(#18) Hiftu


Hiftu
(senior tag)

A tévékre is kellene hasonló. Mondjuk ott levehetné a hangot nullára és csak egy szimpla felirat lenne, hogy most reklám megy. Engem annyira nem érint, de az ország kevésbé lenne agymosott a sok reklámtól.

Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver

(#19) Szemjuel válasza aelod (#14) üzenetére


Szemjuel
(tag)

Miért is lenne per? Az AdBlock-t készítő cég is vígan gyártja az újabb verziókat mindenféle vegzálás nélkül.
Nyilván beépített funkcióként a Chrome új verziója majd tudja, de alapból nem lesz bekapcsolva. Azaz a választási lehetőség adott lesz.
Ha pedig itt nem egyszerűen a Google-ről, hanem komoly piaci résszel rendelkező egyéb hirdetéskezelők gyűltek egy csoportba, akkor egyszerűen nincs értelmes ér amellett, hogy miért ne legyen egy szabványosított hirdetésminta. Ha ezt betartja a 3. fél nyilván nem szűri ki.

Nekem a céges gépen nincs adblock, mert látnom kell a különböző hirdetéseket. Mondhatom, ami kib*szott zavaró az sosem egy diszkréten elhelyezett google hirdetés pár linkkel. Ezen a helyzeten csak az AdBlock vagy az iparági szabvány változtathat, amihez ilyen döntésekkel jutunk csak el.

(#20) Slack válasza aelod (#14) üzenetére


Slack
(kvázi-tag)

Kicsit vérlázító, hogy egyesek azt gondolják, hogy nekik minden ingyen jár. Az oldalon lévő tartalomért azzal "fizetsz", hogy van reklám is. Lehet nem tűnt fel, de tartalmat senki nem ingyen gyárt, a cikkek, videók nem maguktól keletkeznek, a kiszolgáló szerverek sem ingyen futnak. Gondolom Te sem ingyen dolgozol.
Két lehetséges mód van a tartalomgyártás finanszírozására: 1. reklám, 2. előfizetés. Legtöbbünknek a reklám tűnik a jobb választásnak.

A cikkhez: Én személy szerint örülök a kezdeményezésnek. Az idegesítő, felugró, tartalmat eltakaró, villódzó reklámokat meg kellene már szüntetni. A Google meg pont abban a helyzetben van, hogy tehet is ellene.

(#21) Dare2Live válasza Apollyon (#13) üzenetére


Dare2Live
(PH! nagyúr)

"Arra meg, hogy megszűnnek a zavaró, villogó reklámok, semmilyen biztosíték nincs."

Bitosíték nincs, de eléggé belenyultál az egyik deklarált cél, hogy villogó reklámok ne jelenhessenek meg. :P

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing...

(#22) tailor74


tailor74
(PH! addikt)

Jó ötletnek tartom, ugyanakkor visszaélésekre is ad lehetőséget. Az idő majd megmutatja mi lesz belőle.

tailor74

(#23) aelod válasza Slack (#20) üzenetére


aelod
(PH! kedvence)

Kicsit vérlázító, hogy egyesek azt gondolják, hogy nekik minden ingyen jár.

Ja, hogy most általánosítottál értem. Mondod ezt úgy, hogy magyarországon mindenki torrentezik pl. ha már az igyenesség szóba jött. Németországban pl. egy torrent letöltésért 1200 euro bünti megy ki 3 napra rá....

Ha választhatok, hogy ne zavarjon valami és ahhoz fel kell tennem egy adblockert akkor inkább azt választom. Mi ebben a vérlázító?

[ Szerkesztve ]

"Aki embernek hitvány az magyarnak alkalmatlan."

(#24) Dare2Live válasza aelod (#23) üzenetére


Dare2Live
(PH! nagyúr)

Szerinted a PH! miből működik?

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing...

(#25) Bici válasza persil (#10) üzenetére


Bici
(PH! félisten)

"meg kigyúrt homokosak lógatják rajta a pélójukat. "

Nem úgy van, hogy mindenkinél a keresési előzmények alapján mutat reklámot a legtöbb rendszer? :P

(#26) djgeg válasza juliabrilke (#2) üzenetére


djgeg
(őstag)

Az adblock megoldásomnak így már csak a Google ét kell blokkolni ez is előrelépés :D

"640 kByte memória mindenre elegendő"

(#27) elithun válasza Slack (#20) üzenetére


elithun
(őstag)

Sosem fog a felhasználó a szolgáltatáshoz igazodni. Ezáltal elvárni, hogy a felhasználó tűrje a reklámot, hogy a szolgáltatónak jó legyen hibás elképzelés. A felhasználó váltani fog más szolgáltatásra. A szolgáltatásnak kell átalakulnia, hogy életképes maradhasson.
Filmet sem fogsz megnézni csak azért, hogy a stáb jóllakjon.

[ Szerkesztve ]

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#28) aelod válasza Dare2Live (#24) üzenetére


aelod
(PH! kedvence)

Tökéletesen tisztában vagyok ezeknek a működésével. De melyik rész nem volt érthető abból amit írtam?

PH-n meg ki van lőve a blokkoló. Megnyugodhatsz.

(#25) Bici

:C

[ Szerkesztve ]

"Aki embernek hitvány az magyarnak alkalmatlan."

(#29) nemlehet válasza Dare2Live (#24) üzenetére


nemlehet
(őstag)

A piacnak kell alkalmazkodni a vevőkhöz és nem fordítva.

A piac elment egy idegesítő irányba, erre a felhasználók reagáltak a reklámblokkolóval. Fordítva ülsz a lovon, ha azt hiszed, hogy a felhasználók baszogatása a megfelelő megoldás. A google most lép egy irányba, hogy hogy lehetne mégis megtartani a reklámokat úgy, hogy az a felhasználókat ne zavarja. Elkezdődött a piac alkalmazkodása a felhasználókhoz.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#30) Slack válasza aelod (#23) üzenetére


Slack
(kvázi-tag)

A hozzáállásodra értettem:
"Tökimdegy. Ha kúgli reklám ha nem ne legyen ott."
"Én blokkoltam minden mocskot a gépen is és a telefonon is."

Szóval neked tök mindegy, hogy zavaró, vagy sem. Tök mindegy, hogy más miből él meg, neked ne legyen ott és kész.

A torrent meg azért nagyon más tészta. Rengeteg tartalom nem is elérhető Magyarországon sem, másképp nem tudod megszerezni.
Egyébként Én személy szerint nagyon régóta nem torrenteztem le se játékot se zenét. Megveszem ami kell.

Egyébként Németországra visszatérve: pont azért élnek jól, mert nem "okosba" akarják megoldani a dolgokat. A többség tisztességesen fizet mindenért, beleértve a munkaadókat is. Ezért van meg mindenkinek a kis pénzecskéje. Szóval szerintem igen, a németeket kellene másolni.

(#31) vhw válasza Slack (#30) üzenetére


vhw
(PH! addikt)

Akadályozza valami például az itteni német munkaadókat, hogy az otthoni gyakorlatot kövessék hó végén? :U

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#32) Nyugis


Nyugis
(fanatikus tag)

Üdv

Egy dolog biztos a gugli reklám blokolójalából biztosan nem kérek.
A saját reklamjaikat biztosan nem fogják blokkolni amiből a több milliárdos bevételük származik.
Tehát aki szeretné el kerulni a kéretlen reklám szemét ömleny halmazát az továbbra is használjon megalkuvás mentes reklám blokkolokat.
Mert hogy igen van olyan is.
Csak azt nem reklámozzák! Ehe ehe😂

(#33) Slack


Slack
(kvázi-tag)

Pont Te ülsz fordítva a lovon. Igen is kell a tartalmakat finanszírozni. El kéne már fogadni, hogy a kommunizmus elbukott. Semmi nem jár ingyen. Neked sem!
A felhasználó pedig csak akkor felhasználó, ha "fizet" a szolgáltatásért. (Engedélyezi a reklámot.)

És igen, a hozzászólásomban az is benne volt, hogy vesszenek a szar reklámok. (Ha elolvastad odáig.) Engem is idegesítenek. És nem, nem kell elfogadni a szart amit le akarnak nyomni a torkunkon. De ettől még nem az a megoldás, hogy akkor ne legyen reklám. Hanem a reklámpiac átalakítása.

(#34) Rhino666


Rhino666
(őstag)

Elegge monopol helyzetnek hangzik, ami nem etikus es nem is elonyos...

SilentSound.hu - a legmodernebb zenekari próbatermek Szegeden

(#35) kovaszoskeny válasza cskamacska (#4) üzenetére


kovaszoskeny
(senior tag)

Tökéletesen igazuk van.Hajrá!

Abe due dembella

(#36) sad_Vamp válasza Dare2Live (#24) üzenetére


sad_Vamp
(őstag)

A fizetett cikkekből, és bújtatott reklámokból (elefant). Vissza is raktam rá a blokkot 2 cikkel ezelőtt (igy is van bőven olyan reklám az oldalon amit a blocker nem tud szűrni).

[ Szerkesztve ]

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#37) tntmax


tntmax
(fanatikus tag)

Alap dolog hogy minden reklámot blokkolni. Kb egy szinten van a spammel.

(#38) aelod válasza Slack (#30) üzenetére


aelod
(PH! kedvence)

Szóval neked tök mindegy, hogy zavaró, vagy sem. Tök mindegy, hogy más miből él meg, neked ne legyen ott és kész.

Hét nem mindegy mert ha zavar akkor benyomom a blokkolót és kész. Így van konkrétan nem érdekel más nyomora. Nem hiszem, hogy az én pénzemre szorul rá a kereső óriás. Vigyek vizet az óceánba. Minek?

Egyébként Németországra visszatérve: pont azért élnek jól, mert nem "okosba" akarják megoldani a dolgokat. A többség tisztességesen fizet mindenért, beleértve a munkaadókat is. Ezért van meg mindenkinek a kis pénzecskéje. Szóval szerintem igen, a németeket kellene másolni.

Itthon is fizetsz mindenért lassan. Csak kétszer annyit mint máshol az EU-ban. Amíg ilyen korrupt kormány lesz és amit meg is szavaznak újra addig nincs miről beszélni. Addig ki-ki úgy okoskodik ahogy akar.

[ Szerkesztve ]

"Aki embernek hitvány az magyarnak alkalmatlan."

(#39) Béééla válasza persil (#10) üzenetére


Béééla
(őstag)

EZ!

Első olvasatra kijön hogy "Google blokkolja a konkurenciát".
Sokadikra pedig hogy "A Google csinált egy saját eszközt hogy megnézze melyik reklámok azok amiket az emberek 99.9%-a azonnal blokkol".

A végeredmény persze még több reklám lesz, viszont olyan aminek "mindenki örül":
- akik block all-t nyomtak eddig is, azok nem vesznek észre változást
- végre lehet hogy néhány hasznosabb fajta reklám jelenik meg (méret, típus, időtartam) míg az ultraidegesítő szarok (teljes oldalas flash-szörnyeteg, izgő-mozgó-hangos reklám, intimbetétreklám, pelenkareklám, országgyűlési közvetítés) talán eltűnnek
- a hirdetők pénze hasznosul
- a reklámbevételből élő oldalak sem halnak éhen

Bélabá

(#40) raskolnikoff


raskolnikoff
(PH! addikt)

Bár kétélű a dolog, szerintem inkább jól fog elsülni mint rosszul. Tényleg elszaladt a ló néhány reklámtípussal kapcsolatban.

Szerintem pozitív, és nem mellesleg a Facebook kamuhírekkel való fellépése után logikus és üdvözlendő ez a Google részéről.

//FFpárti user

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#41) azbest


azbest
(PH! nagyúr)

Tartok tőle, hogy ezzel nem csak az átverős, csalós reklámszolgáltatók szívnak. Mégha nem csak a google, hanem több nagyobb szolgáltató szövettsége számít majd engedélyezettnek, de péládul egy magyar reklám szolgáltató labdába sem rúghat mellettük. Szóval nem lepne meg, ha a kisebb országok ilyen cégei is mennének a lecsóba, mivel túl kicsik ahhoz, hogy partnerkedjenek a nagyokkal.

Ha pedig valamikor valamelyik ország reagál erre, az sem segít az ilyen cégeken. Ezek a perek 5-10 évig elhúzódnak, mire eredményük lesz. Anno az MS-t és a Google-t is csak sok évvel később vonták felelősségre olyan vélt vagy valós dolgaikért, amelyek versenyellenesek voltak. Addigra már régen tönkrementek a helyi cégek. De az usa-ban is így van, nem kell, hogy igazad legyen, csak sok pénzed legyen. Mégha a csörtét el is vesztik, addigra tönkremegy a másik fél és legfeljebb valami büntetést szabnak ki a nagyokra.

Persze elvileg lehetséges lenne egy olyan szövettség vagy jogszabály, aminek az etikai kódexét be kéne tartani és amelyik cég vállalja, azok felkerülnek a whitelist-re. Ilyen cég pedig eleve megfogható, legálisan bejegyzett és számonkérhető cég kellene legyen. Szóval lehet ezt jól is, de valsz az túlmutat a cégek szövettségén. (ahogy pl a tévés tartalmakat, reklámokat is szabályozzák, elvileg... más kérdés, hogy ha törvény van, hivatal van, akkor a politika is bele tud trollkodni)

[ Szerkesztve ]

(#42) jerry311 válasza Slack (#20) üzenetére


jerry311
(PH! nagyúr)

Kicsit vérlázító, hogy sok weblapon több a reklám mint a tartalom. Sőt, még az sem biztos, hogy a tartalomnak hitt rész nem álcázott hirdetés. :U

https://www.facebook.com/RailwayRelay/

(#43) bitblueduck válasza Slack (#20) üzenetére


bitblueduck
(senior tag)

Nekem a ph lapcsaládon ki van kapcsolva az adblock. Sőt volt, hogy rá is kattintottam némelyikre szándékosan, mer érdekelt. Viszont azt is megtudom érteni, ha valaki már totál kiégett, és nem érdekli az egész. Pár hónapja adblock nélküli böngészőt használtam és meglepődtem, hogy mi a fene van itt?! Ameddig ilyen a web, addig nekem is default ON lesz, és csak akkor kapcsolom ki, ha a szolgáltatás kiérdemli.

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#44) laszlohu válasza elithun (#6) üzenetére


laszlohu
(PH! addikt)

Szerintem ez az első lépcső, a következő pedig az lesz szerintem, hogy kiveszik az adblock, adblock plus - ot a bővítmények közül.

(#45) Dare2Live válasza nemlehet (#29) üzenetére


Dare2Live
(PH! nagyúr)

Teljesen igazad van a piac alkalmazkodik.

Ha pedig nem rentábilis vmi mert nincs bevétele akkor bezár. pldánkban a PH!

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing...

(#46) djgeg válasza bitblueduck (#43) üzenetére


djgeg
(őstag)

Amikor ment a cikkezés, hogy kapcsoljuk ki mert jaj szegény PH akkor én is kikapcsoltam. Mert hát ezzel is segíthet az ember meg, hogy ezek kis ártalmatlan reklámok semmi pofátlan.
Aztán másnap a képembe tolta teli képernyővel a reklámot a PH... Na azóta is totál le van tílva ott is....

"640 kByte memória mindenre elegendő"

(#47) Snoop-y válasza laszlohu (#44) üzenetére


Snoop-y
(PH! addikt)

Akkor majd hasznalnak a nepek olyan bongeszot amivel lehet blokkolni...

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#48) Dominó85 válasza Slack (#30) üzenetére


Dominó85
(PH! kedvence)

Ha megadod a telefonszámod, szívesen átirányítom neked az összes politikai gépi hangos agymosást, biztosító, hitelező és egyéb kéretlen hívást. Amikkel egyébként ebédidőben szokásuk zaklatni egy normális és ritka családi pár órát. Nos a reklámok pont ugyan ilyenek. Én egy weblapot azért látogatok meg, mert számomra érdekes tartalmat közölt le. Kösz, de qrvára nem érdekel a pénisz, mell és egyéb pornográf nagyobbítás. Sem az, hogyan akar a "számomra" legkedvezőbb hitellel kecsegtető bank rajtam meggazdagodni és békjóba kötni majd egy emberöltőre. De biztos szereted az utcán élő hontalant is, aki a betevő feles érdekében majd gyomorszájon vág a csöviújsággal. Ugye hogy nem! Ne legyél ennyire korlátozott látásmódú.

Lenovo ZUK Z2 - Tibcsi V0.7 6.0.1 * Péter - 06302461862 * Citrancs Blog - http://lenovo-k3note.blogspot.hu/

(#49) bitblueduck válasza djgeg (#46) üzenetére


bitblueduck
(senior tag)

Sajnálom, hogy nálad így alakult. Én pont azért engedem a ph-n mert soha nem éreztem tolakodónak a reklámaikat. Egyetlen típust nem szeretek, amikor a cik mögött/körül van és az egér középső gombjával a fórum mellé kattintva nem scrollozásra vált hanem megnyitom a hirdetést, de ennyivel tudok együtt élni.

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#50) lezso6 válasza djgeg (#46) üzenetére


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

Mikor volt itt teliképernyős reklám?

Primitív kérdésre nincs helyes válasz. – A hsz nyomokban iróniát tartalmazhat! – Boldogok a lelki szegények, mert övék a facebook üzenőfala.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.