Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • gyugyo79

  őstag

  Akkor nem. Nekem volt Mi Box -om amit elajándékoztam és az helyett vettem a Shield TV -t. Amúgy ég és föld a 2 közti különbség, beállíthatóságban, stabilitásban. A Mi Box topikjában is leírtam, hogy igazából azért az árkülönbségért még lehet bele is férhetnek azok az apróságok amik engem zavartak, néha az őrületbe kergettek amik amúgy másokat lehet nem is zavarnak.
  Viszont utólag azt kell mondjam minden fillért megért és jól döntöttem, hogy váltottam mert ezzel semmi bajom nincs míg azzal nekem voltak problémáim azért. Az S-el igazából akkor lenne jelenleg problémád ha vennél esetleg egy AVR -t és szembesülnél, hogy a HD hangokat pld.: nem adja át passtrough. Mint itt a téma indítója pld. (Aztán ha végig olvasod láthatod a Xiaomi milyen elegánsan orvosolta a problémát :) )

  Amúgy negatívnak eddig én is csak a hangerő szabályzót találtam, de szerencsére nálam amikor az AVR be van kapcsolva az nincs használva :)
  Persze csak este miután lefrissült nyomkodtam végig gyorsan amiket használok néha. (Elsőre fel sem tűnt hogy ez már 9 -es ....)
  Nálam a frissítő képernyőre nem írta ki a változás listát csak egy fekete ablak jött be mind a frissítés előtt amikor rányomtam, hogy mutassa mind miután végzett.

  [ Szerkesztve ]

 • b.

  nagyúr

  Shield Tv azon kevés android playerek közé tartozik, amik valódi támogatást kapnak Googletől kifejezetten rá szabott optimalizációkkal oda vissza. Nem egy kategória a kínai webshopokban kapható mediaplayerekkel.A legjobb befektetés volt számomra anno mikor vettem, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig kap támogatást és frissítést. nagyon pártfogolja Nvidia ezt a cuccot szerencsére és szuper a szupport mögötte.

  "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

Hozzászólok Aktív témák