- Microsoft Excel topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Invitel (TV, internet, telefon)
- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- DIGI kábel TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
- PR-Telecom
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
Nem mellesleg ingyen meg is rendelhető lemezeken a rendszer. [link] 1-2 hét és meg is érkezik egy szép kis csomagban.
-
negyedes
addikt
Mar vartam. 1-2 het es update lesz. Remelem, hogy egy kicsivel jobb az ati tamogatas
Kivancsi vagyok mikor jon FTeR forumtarsunk leszolni a hirt es teriteni minket Bill batyankhozHárom dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
n0_gAboR
őstag
inkabb a 32bites verziot probald, ha nem akarod szopatni magad (es nem ertesz annyira a linuxhoz). Flash csak kerulouton fog menni, java plugin is csaj 32biteshez van sun-os (openjdk-s meg nem teljesen ok), es kevesbe tesztelt osszeallitas.
Csak akkor van ertelme ha 4GB-nal tobb ramot akarsz lekezeltetni. Egyebkent elhanyagolhato a kulonbseg (sot lattam olyan teszteket is ahol a 64 bites program nehol lassabb is volt) -
csibor
őstag
Sokkal jobb mint az előző verzió ? Az a céges gépen bevált.
-
heihachi
addikt
Én akkor tettem le a Linuxos gépről, amikor 4 különböző letöltött disztribúció közül egy sem akart feltelepülni, valahol félúton mind lefagyott. Aztán mikor sikerült feltolni egy Debiant, akkor meg azt a szutyok Vodás HSDPA modemet sehogy nem tudtam működésre bírni, meg a KDE4-et nem tudtam felkönyörögni a gépre. Úgyhogy most Xp alól virtualBox-al indítom a Linux Mint-et, amikor szükségem van Linuxra (kizárólag suli miatt).
Bár ha fel tudom szabadítani a régi 20 gigás vinyómat, akkor arra lehet megpróbálom ezt is feltolni, mert anyukámat régóta át akarom állítani Linuxra, mert amit Ő használ arra jobban megfelelne, mint az Xp.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Narxis
nagyúr
megtalálható benne az Atheros wifieszközök nyílt forrású meghajtója is
mmmmm, laptopra jöhetne.
Ha lenne kedvem rendszert buherálgatni akkor kipróbálnám az új ubit, így csak elolvasom a beszámolókat.I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
heihachi
addikt
Hát lehet, de azóta már Chellom van, szal már nem aktuális, de örülök, ha végre normálisan meg tudták oldani.
Amúgy azzal nagyon sokat szívtam. A modem jelezte, hogy már fent van 3G hálózaton, de a netet egyik progi sem érte el. De téptem a hajam.
A KDE4-ről meg sajnos nem tudok nyilatkozni, mert sose láttam csak a neten képeken
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
törölt tag
Ez a bejelentes midnen verziot jelent? Ubi, kubi, xubi is jott? Ha igen asszem ujrarakom amim van.
-
törölt tag
Az előfordulhat, hogy a monitorom natív felbontásán még mindig remeg a szövegek széle egy bizonyos monitorterületen? mert 1600*1200-ben ez folyamatos gondom, a korábban általam próbált ubik esetében. 1280*1024-ben nicns gond, de jobb kedvelem az 1600*1200-t.
-
tomio
tag
Na egy erre épülő Mint és miiiinden király!
Várom nagyon.
Remélem nem sokat csúszik Ubuntuhoz képest és November során karcolhatom ki az ISO-t...Linux, BSD, ReactOS, MenuetOS, Haiku-OS, Syllable... Van még több is! distrowatch.com/
-
petakpa1
őstag
Elindítottam LiveCD-ről, és csináltam vele egy USB startup disk-et, ahogy itt írják:
[link]Rendben létre is hozta, de amikor bootolnék USB-ről azt írja ki, hogy nincs oprendszer a pendrive-on?
MI lehet a hiba?
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
Végre-végre...
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101
-
fifi_addict
tag
boot nagyon belassult az upgrade-től, nem tudom, miért... igaz, nekem file-ként van xp-n. de az upgrade sima volt. volt egyből hang is. tapasztalatokat kell szerezni, na.
...........................???
Új hozzászólás Aktív témák
it A tervezett időben sikerült kiadni a legnépszerűbb Linux-disztribúció új verzióját.
- PC JÁTÉKOK (OLCSÓ STEAM, EA , UPLAY KULCSOK ÉS SOKMINDEN MÁS IS 100% GARANCIA )
- Windows, Office licencek a legolcsóbban, egyenesen a Microsoft-tól - 2390 Ft-tól!
- Avast vírusírtó kulcsok gyorsan, jó áron
- BIZTONSÁGOS, AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Microsoft licencek a legolcsóbban - Windows és Office
- Eredeti Windows 10 Pro kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest