- HTML szerkesztés
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Nem lehet, valahogy kitrükközni, hogy itthon is menjen az offline cache? Régen volt rá megoldás, de most már nem működik.
-
Toth_Jani
őstag
Egyáltalán ezt mikor kapcsolták ki?
Mert a térképmentés lehetősége az Androidban régóta benne van, egy hátránya van, csak több 10 négyzetkilométernyi területet ment el ezért több Mega a részlet mérete.
És tényleg kikapcsolták, 1 éve még működött.[ Szerkesztve ]
-
-
hemaka
nagyúr
Az Apple blog beszámolója szerint sajnos a szolgáltatás Magyarországon nem elérhető.
Bahaha, köszi...
mudi︎️ • Fuji GFX 50S/35-70/110f/2 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
a2d2
addikt
dajkopali te itt élsz köztünk e-világban?
Az előbb az UHD-s operaközvetítés most meg ez.Persze lehet hogy kint csücsülsz amcsiban és épp a samsung UHD televíziódat nézed, akkor bocsi.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
törölt tag
Röviden azt mondanám, hogy azért, mert hülyék! Mivel a Google autó már Magyarország igen túlnyomó részét bejárta és azt 3D-ben szépen lehet kukkolni, így passz!
Amúgy az offline térképet valóban a Nokia oldotta meg értelmesen. Vélelmezem, hogy a Google épp azért, hogy legyen a mobilszolgáltatóknak lecsengő jutaléka, így online használathoz köti a térképet. Ugyanakkor az offline lehetőséggel kicsit ad is, de jelenleg ez inkább a nem sokat ér kategóriába sorolandó.
Talán idővel rájönnek, hogy a Maps használatának elején kellene rákérdezni, hogy melyik ország térképét kívánja az ember használni?! Mert pl., ha én csak MO-t vagy a dajcsokat óhajtom bejárni, akkor engem sem Izrael, se Japán és társai nem érdekelnek. -
.mf
veterán
Ahogy Emvy is írta, Mapfactor Navigator. Egy régebbi, kibelezett-lebutított Tomtom, amihez vagy vehetsz Tomtom térképeket, vagy választhatod az ingyenes de kevésbé pontos / részletes OSM-t -- én is ezzel használom. A kisebb-nagyobb városokban jó, de pl. van, hogy falvak utcái, vagy akár a teljes falu hiányzik belőle. Csak akkor szoktam elővenni, ha már eltévedtem, mert motoron használom, inkább az utat és a táblákat figyelem; de beutaztam már a környező országokat, mindenhonnan megkerültem, ott nem volt vele gondom. Távol-Keleten már egy kicsit hiányosabb volt. Meg egy kissé nyakatekert, hogy néhány országban előbb megye szerint kell szűkíteni, arról meg fogalmam sincs...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
törölt tag
A régiós elosztás miatt. Sajnos olyan, hogy egységes már nincs...
Ez telefonoknál mókás, amikor a tied frissül, mert EU-s, a haverodé meg nem, mert valami isztambuli behozatalból szerezte. Holott a régióeltérésen kívül semmi más eltérés nincs a két készülék között!
Nagyon régóta nincs olyan, hogy "egységes". -
HThomas
őstag
"sajnos a szolgáltatás Magyarországon nem elérhető"
Ez miért van? -
törölt tag
-
Necc
addikt
Pedig mar nagyon regota lehet menteni offline terkepreszletet, kesobb kivette ezt a lehetoseget a google, majd most megint visszarakta.
Sajnos mindketto eszkozomon egyelore csak a 7.7 -es verzio van, amibol meg hianyzik ez a spanyol viasz funkcio, mindenesetre az egykori sugo igy ismet aktualissa valik
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
tehát a random választott 30 naponta törli a cache-t lenne a jobb megoldás és nem az, hogy kézzel külön tudjam törölni, ami már nem kell? ez így elég logikátlannak tűnik.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Nekem nem működik a szolgáltatás se iOS, se Android alatt ("térképrész nem érhető el").
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
"Nem értem, hogy ha a Nokia/MS tud korlátlan ideig és offline is használható térképet adni a telefonjaival, akkor ez miért jelent olyan nagy áldozatot a Google-nek?"
Főleg, hogy már pár éve van a Market / Play / whateverből letölthető ingyenes alternatíva is...
-
Tomy Yayo
senior tag
Ez a megoldás viszont már jó ideje nem működik, csak bizonyos régiókban. Itthon pl. nagyon régóta nem tudok lementeni térképrészleteket, mindig azt kapom, hogy nem engedélyezett a régiómban.
Nem értem, hogy ha a Nokia/MS tud korlátlan ideig és offline is használható térképet adni a telefonjaival, akkor ez miért jelent olyan nagy áldozatot a Google-nek?
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Necc
addikt
Ezt most csak en nem ertem? Spanyol viasz? Mar volt terkep-reszletek mentesere lehetoseg korabban is, hasznaltam is anno, de azon offline navigalni vagy keresni tovabbra se lehetett, most mi ebben az ujdonsag akkor?
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
.mf
veterán
Nesze semmi, fogd meg jól. Köszönjük
emesegugliMaradok továbbra is a Navigatornál, ha ingyenes offline térkép + hang-navigáció kell.
-
mi az oka a 30 napos megkötésnek?
amúgy rohadt koncepciótlan, hogy a My Maps-et nem is olyan régen kiszedték a Maps-ből és átment a külön alkalmazás Maps Engine-be, erre meg a sokkal kisebb célközönségű Uber bekerül a Maps-be...
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
Új hozzászólás Aktív témák
it A Google sokak igényét elégíti ki azzal, hogy lehetővé tette a mindig elérhető saját térképtár kialakítását.