Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Vicces is lenne, ha az lenne a különbség, hogy kicsit máshogy néz ki, meg más formátumot használ. A nagy költői kérdés az, hogy kinek kell ez valóban. Ha csak annyian használnák, akinek tényleg ez kell szvsz lényegesen kisebb lenne a piaca
Nálunk a legtöbb gond a kajarendelős xls-el szokott lenni néha gondolkoztam rajta h egyik este írok valami kis retket, amivel ezt is meg lehet oldani, de nekem annyira nem fontos, mert én nem rendelek
-
floatr
veterán
Nem rossz. Mondjuk egy formátumkonverzió miatt én sem perkálni ki egy vagyont, még céges szinten sem.
(#7) szabozsee nem telepíted fel, oszt nem kell megszokni. De a kedvencem, hogy a formátum miatt megveszem az új verziót, aztán a felület kényszerű váltása miatt megveszek hozzá egy classic menüt is... megéééérte
(#9) pzstm ezt nekik mondd, nehogy csak ezért meg kényszerüljenek venni az új csomagot
[ Szerkesztve ]
-
dajkopali
addikt
abszolút, én egyetemen tartok kurzust irodai alkalmazásokból, és a hipermodern (tényleg az, hardveresen és bizonyos szempontból szoftveresen is) oktatóteremben a 2003-as csomag fut...
talán arra gondolnak, hogy ezzel találkoznak a munkahelyeken is...[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Windows 11
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Asztrofotózás
- Futás, futópályák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook