Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Nem is erről beszélek. Hanem arról, hogy a táblázatkezelést nem ilyen felhasználásra találták ki. Helyesbítek. Ilyen felhasználásra szerintem még alkalmatlan, már csak a sebessége miatt is. Persze lassan elég erősek az asztali gépek is hozzá, ha már "javascriptben írunk manapság játékot is"...
-
DJS
tag
Valóban nem, de én itt már nem látom az Excel előnyét. Úgy értem, táblázatszerűen elrendezni az adatokat, függvényeket készíteni, elgépeléseket ellenőrizni meg dinamikus lekérdezéseket készíteni adatbázissal is lehet, sőt sokkal stabilabban és gyorsabban, és akkor már mi a fenének csináljuk ugyanezt egy táblázatkezelőben?
Új hozzászólás Aktív témák
it A mai naptól megvásárolhatók a lokalizált dobozos változatok, az új PC-ken pedig megjelennek a demók.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- SSD kibeszélő
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z390-A Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest