Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azért nem szerettem a navikat, mert minden esetben vissza akartak téríteni az adott útra, de úgy látom ez már egy kicsit magasabb iq-val szerelt szoftver...
-
szdavid81
csendes tag
Ez különbözik valamiben az iOS-re régebb óta elérhető iGo Primo 2-től?
-
Ha nagy területről van szó, mondjuk országokon átívelő útvonalról akkor lehet sok az adatforgalom, azonban érdemes a HWSW tesztjét elolvasni:
A Maps által igényelt adatforgalomról nehéz általánosságban beszélni. Egy-egy tervezés akár néhány tucat kilobájtos adatmennyiségből is kijöhet, ha éppen egyes térképszeletek a cache-ben vannak már, illetve csak egy közeli régiót érint az út, de az úthálózat sűrűségétől és az érintett távtól függően hazánkban is előfordulhat 1-2 megabájtos forgalom egyetlen tervezés alatt. Egy átlagos internetcsomagot azonban nem terhel meg a Navigation, hiszen ha valaki sűrűn használja, akkor a térképek többnyire lementve tárolódnak, a keresés és az útvonal pedig kevés adatból is kifér. Meglódítani a műholdas nézet tudja a forgalmat, de ott is mobilra optimalizált képekkel működik a Maps, nem kell félni gigabájtos forgalomtól még úgy sem.
Amúgy szívesen olvastam volna egy mobilarénás tesztet is, vagy volt és lemaradtam róla?
Mindazonáltal a Google már arról is nyilatkozott, hogy nem akar versenyre szállni az ezen a területen profi cégekkel és teljesen offline térképet sose fognak kínálni mert az áll érdekükben ha online vagy a hirdetések miatt, de ez benne van a linkelt tesztben is.
-
Neck
veterán
Az Offline mondjuk Franciaország bejárásakor nem járható út (baromira sok adatot szed le) Itthon van mobilnet, igen. Amint kiteszed a lábad, és tényleg rá vagy szorulva a navira (a járókelőkkel nem tudsz szót érteni stb), a mobilinternet számla kifizetésére meg rámenne az autód, marad a normális navi, ami nem, vagy csak kis %-ban hibázik.
-
Androidra kéne. A my way-nél vannak hibák de nem rossz.
-
Jöhet a Google a saját megoldásával, de nem biztos, hogy ez zavarja az NNG-t. Volt a múltkor egy cikk, amiben épp a stratégiaváltásról beszéltek. [Cikk a mobilarena-n.]
-
Chris05
csendes tag
Google barátunk meg fogja ölni rövidesen.
-
orrlyuk
aktív tag
Nemrég utaztam Google navigációval - elképesztően kezdetleges, ahogy az kinéz, az iGonak lesz még 2-3 jó éve. Ezek nagyon jó fejlesztéseknek tűnnek.
-
Lewzke
őstag
Azért kipróbálnám ezt élesben. Egyelőre jól el vagyok az iGo 8-al is.
-
Wajk
addikt
Androidról semmi hír?
Új hozzászólás Aktív témák
it Új, proaktív funkciókkal okosította hardvergyártó partnereknek kínált navigációs szoftverét az NNG.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vallás
- Elden Ring
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest