- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Microsoft Excel topic
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Kőkemény üzenetet küldött az EU az Apple-nek, lőttek Tim Cook tervének
- Bittorrent topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy Gábor
tag
Töltődik:
Kezdő csiga a szembeszélben...dr. Nagy Gábor
-
Nagy Gábor
tag
Három óra alatt a letöltéssel eljutottam 80%-ig. Most azzal hiteget, hogy még 32 perc van háta.
dr. Nagy Gábor
-
bpx
őstag
válasz
Nagy Gábor #2 üzenetére
sima letöltő linkről nekem is jött vagy 30KB/s sebességgel
torrenttel 24 másodpercig tartott a letöltés[ Szerkesztve ]
-
VaniliásRönk
nagyúr
"...egy hét és fél éve bejelentett hiba javítása is ebbe került bele..."
Ha nem ingyenes software lenne milyen visszhangja lenne ennek, hajajj...
#1 Nagy Gábor: Hacsak nem van vele valami bajod nyugodtan várhatsz a letöltéssel.
#3 -Zeratul-: Emlékeim szerintem egyszer próbáltam torrentről lerántani és az is mocskos lassú volt, valószínű akkor már lecsengett az első roham.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
vince
őstag
Az elmúlt hónapban jelentettem be egy hibát (LibreO és OpenO is produkálja) remélem, hogy nem 10 év múlva javítják
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
válasz
VaniliásRönk #4 üzenetére
Ha MS termék lenne, lezárnák azzal, hogy a hibát nem sikerülne reprodukálniuk.
Ha Apple termék lenne, meggyőznének róla, hogy az feature, és a következő verzióban már reklámoznák is.
Ha Google termék lenne, akkor a háttérben futó személyre szabó algoritmus mellékterméke lenne, amiről még a fejlesztői sem tudnák megmondani, hogy az adataidból miért épp ezt produkálta.A tej élet, erő, egészség.
-
Nagy Gábor
tag
válasz
VaniliásRönk #4 üzenetére
Kedves VaniliásRönk!
Írod: Hacsak nem van vele valami bajod nyugodtan várhatsz a letöltéssel.
Pár apró észrevétel:
1. Nem akarok személyeskedni, de a "nem van vele" helyett én inkább a "nics vele" kifejezést preferálnám.2. Azt ígérték az ismertetőben, hogy egyes betöltési funkciói gyorsulnak. Már csak ezért is mindenképpen letöltöttem volna. És valóban tapasztalok gyorsulást, miután ha lassan is, de lecsorgott a telepítője. A lassú letöltés szerintem is a kezdeti letöltési roham következménye lehetett.
3. Alap észrevételeddel (Ha nem ingyenes software lenne milyen visszhangja lenne ennek, hajajj...) maximális mértékben egyetértek. Magam is bejelentettem korábban LO Writer hibát, és nem keveset kellett várni a javításra, de legalább láttam az igyekezetet a magyar önkéntes támogató csapatnál, aminek meg is lett az eredménye. A zártforrású programoknál - hiába lenne a fejlesztők és terjesztők közös érdeke (szerintem) a gyors és alapos hibajavítás - ritkán találkozom olyan segítőkészséggel, mint amit Tímár Andráséknál és a többi LO támogató fejlesztőnél tapasztaltam.
dr. Nagy Gábor
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Nagy Gábor #7 üzenetére
Látod itt a preferencia a probléma, egyik sem hangzik igazán jól, nyelvtanilag pedig mindkettő helyes, innentől kezdve adtál egy pofont a szarnak.
Amíg Java alapokra építkeznek csodát ne várj, gyorsulhat, de gyors sose lesz.
Erre meg kár volt mindenkinek ráugrani, azt hiszem egyértelmű volt, hogy nem komoly kritikának szántam.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Nagy Gábor
tag
válasz
VaniliásRönk #8 üzenetére
Fiam, ez egyes, ülj vissza a helyedre!
Magyartanár lányom sírna a nevetéstől, ha olvasná válaszodat. A "...hacsak nem van vele..." kifejezés tiszta germanizmus. Ha én alsó tagozaton negyvennyolc éve ilyet írtam volna, a tanárom akkora karót adott volna, hogy attól koldulok...
A Java alapokkal kapcsolatos észrevételedet maximálisan osztom. Magam is arra várok, hogy - a Librés fejlesztők középtávú, azaz nem pár hónapra szóló tervei szerint - a Java helyett valami más, gyorsabb, stabilabb, és az Orcle karmaitól a lehető legtávolabb levő rendszerre migrálják át amit csak lehet a LO-n belül.
Mellesleg előbb-utóbb rájönnek, hogyan lehet a program betöltődését és a fájlok megnyitását nem csak a hozzám hasonló LO fanok, de mások számára is elfogadható sebességre felgyorsítani.
[ Szerkesztve ]
dr. Nagy Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
it A főverzió második hibajavító kiadása már nem csak kísérletező kedvű usereknek ajánlott.
- -50% HP ZBook Firefly 14 G8 (840 G8) workstation: i7 1165G7,16GB,500GB,Nvidia T500,vil.MAGYAR bill.
- Épített GAMER! MSI H110M i5 6500T 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti KOLINK Inspire K2 500W
- Épített GAMER! ASRock B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 2080 Super CM MasterBox Pro 5 RGB 750W
- Zotac ZBOX Magnus ONE Barebone PC - i7 10700 32GB RAM 256GB SSD RTX 3060Ti 8GB 500W Platinum
- Zotac ZBOX Magnus ONE Barebone PC - i7 10700 16GB RAM 256GB SSD RTX 2060 6GB 500W Platinum
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest