- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Androidra nem sok értelme van, talán arra jó, hogy letöltsd és futtass egy scant, majd törlöd is lefele. Mobilon csak a felhasználón kersztül juthat be vírus, és csak is akkor, ha ő maga nyit neki ajtót (alkalmazások telepítése).
-
dqdb
nagyúr
válasz
dragon1993 #3 üzenetére
A KIS2013 és a KIS2014 bugossága eléggé sokakat váltásra késztetett, és őket nem lesz egyszerű visszacsalogatni mostanában. A KIS2014 esetében folyton vártam az újabb patcheket, hátha a következő megszüntet minden problémámat, aztán amikor lejárt a licenc, de a nyűgök nem tűntek el, akkor 7 év (de lehet, hogy 8 is volt) után otthagytam őket, és a KIS2015 véleményeket olvasva nem látom, miért lenne érdemes visszatérnem.
-
törölt tag
Az biztos hogy kell 1-2 hónap mire használható lesz, de ez a hozzáállásuknak is köszönhető...
Anno Windows 8 /8.1 bétáknál is letiltották, hogy ne lehessen felrakni az aktuális béta verziót mondván béta verziós OS-t nem támogatnak és majd a véglegesre megjelenik aztán olyan alapszintű bugok voltak benne, hogy a metro appokat nem engedte netet használni mert nem tudta kiértékelni mi is az, a DPC latency is az egekbe volt. Nekem ott lett elegem belőlük még ha az adatbázisuk a legjobb is. -
Őszintén szólva én már nem látom értelmét a fizetős vírusirtóknak magánszemélyeknél. Bőven jó az ingyenes vagy a Win 8-ba épített MS megoldás. Dobjon fel mellé az ember valamit heti vizsgálatra(HitmanPro ami a Kaspersky és BitDefender adatbázisát használja vagy Malwarebytes vagy mindkettő) és teljesen rendben lesz.
Azonban ha valaki mindenképp fizetni akar akkor én is a Kaspersky mellett döntenék csak meg kell várni pár patch-et mert az új kiadás eleinte mindig irtó bugos.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Kaspersky Lab bejelentette újonnan frissített, otthoni felhasználóknak szánt terméke, a Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 megjelenését. Elérhető Windowsra, OS X-re és Androidra.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest