Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Rayyy

  senior tag

  Azért az például nagyon jó, hogy elég a cégnek megvenni a Team változatot, minden melós kap egy ID-t, amivel bárhol be tud jelentkezni. Ma reggel például még otthon tudtam csekkolni a Photoshop 3D-s frissítését a saját gépemen, anélkül, hogy a melóhelyen ezzel kellett volna bíbelődnöm.
  És teljesen érthető, hogy szeretné az Adobe jobban gatyába rázni az eladásait, mert az, hogy a Photoshop kb. minden 2. embernek fel van telepítve a világon INGYEN, az kissé idegesítő lehet. Sok embernek jobb ez a csomagos vásárlási mód is, tipikusan szabadúszóknak, akik projektekre szerződnek.
  A felhő egyébként is vitán felül áll szerintem minden szegmensben... ez kb. eldőlt, hogy ez a jövő, inkább alkalmazkodni kell hozzá, mert csak a saját dolgunkat nehezítjük meg azzal, ha lázadozunk.

  /Oltó-Kipcsak/

 • Rayyy

  senior tag

  válasz 0xmilan #5 üzenetére

  Szerintem simán megmaradt 2D képszerkesztőnek, maximum került bele néhány kényelmi funkció (azoknak kényelmes, akik igénylik). Az nem rossz, hogy meg tud nyitni OBJ-t, mert van egy modelled, benyitod, rápingálsz gyorsan valamit, kimented képként és lehet küldeni ügyfélnek... aztán persze meg kell csinálni rendesen is, ha ügyfélnek megfelel, de addig sokat számít, hogy hány órát foglalkozol egy tervvel.
  Az pedig, hogy tud alap szinten videót vágni vele az ember, az nagyon jó... volt egy időszak, mikor kb. másfél évig PS-ben vágtam a reklám bannerekbe szánt videókat a megfelelő pixelméretre, mert nem volt más program. Amúgy is, ezzel a 3D-vel a most kezdődő 3D printing őrületet próbálják meglovagolni, ami ha tényleg úgy működik ahogy mondják {benyitod a modellt PS-be, nyomsz egy print-et, a PS konvertálja a megfelelő formátumra a fájlt és küldi a nyomtatónak}, akkor sikeres lesz a dolog.

  /Oltó-Kipcsak/

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés