Hirdetés
- Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- 3,2 tonnát is elrepít az új teherdrón
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivásárolhatják az Ubisoftot
- AliExpress tapasztalatok
- YouTube
- F-Secure termékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sajnálom, hogy szegény CS-t is megerőszakolták a felhővel. Ha ez a netes integráció valahol teljesen felesleges, akkor ez pont az a terület. Eddig is lehetett online tárolni a fájlokat, akár közös projektben, hogy mások is szerkeszthessék. Eddig is x oldalon lehetett megosztani a munkáidat, hogy azt mások véleményezzek. Mindenre lenne alternatíva, persze nekik csak jó ez a központosítás.
-
Rayyy
senior tag
Azért az például nagyon jó, hogy elég a cégnek megvenni a Team változatot, minden melós kap egy ID-t, amivel bárhol be tud jelentkezni. Ma reggel például még otthon tudtam csekkolni a Photoshop 3D-s frissítését a saját gépemen, anélkül, hogy a melóhelyen ezzel kellett volna bíbelődnöm.
És teljesen érthető, hogy szeretné az Adobe jobban gatyába rázni az eladásait, mert az, hogy a Photoshop kb. minden 2. embernek fel van telepítve a világon INGYEN, az kissé idegesítő lehet. Sok embernek jobb ez a csomagos vásárlási mód is, tipikusan szabadúszóknak, akik projektekre szerződnek.
A felhő egyébként is vitán felül áll szerintem minden szegmensben... ez kb. eldőlt, hogy ez a jövő, inkább alkalmazkodni kell hozzá, mert csak a saját dolgunkat nehezítjük meg azzal, ha lázadozunk.Minden a legnagyobb render!
-
addikt
Pontosan. Leírtam kb. ugyanezt, aztán töröltem a hsz. végéről. Néha jól jöhet, ha gyorsan kell csinálni valamilyen egyszerűbb testet, pl. kocka, gömb, de aki komolyan veszi, amit csinál, az az ilyeneket is professzionális szoftverben készíti.
Tényleg jó lenne, ha a videóvágó, 3D modellező, stb. mellett elsősorban megmaradna képszerkesztőnek. -
Rayyy
senior tag
Szerintem simán megmaradt 2D képszerkesztőnek, maximum került bele néhány kényelmi funkció (azoknak kényelmes, akik igénylik). Az nem rossz, hogy meg tud nyitni OBJ-t, mert van egy modelled, benyitod, rápingálsz gyorsan valamit, kimented képként és lehet küldeni ügyfélnek... aztán persze meg kell csinálni rendesen is, ha ügyfélnek megfelel, de addig sokat számít, hogy hány órát foglalkozol egy tervvel.
Az pedig, hogy tud alap szinten videót vágni vele az ember, az nagyon jó... volt egy időszak, mikor kb. másfél évig PS-ben vágtam a reklám bannerekbe szánt videókat a megfelelő pixelméretre, mert nem volt más program. Amúgy is, ezzel a 3D-vel a most kezdődő 3D printing őrületet próbálják meglovagolni, ami ha tényleg úgy működik ahogy mondják {benyitod a modellt PS-be, nyomsz egy print-et, a PS konvertálja a megfelelő formátumra a fájlt és küldi a nyomtatónak}, akkor sikeres lesz a dolog.Minden a legnagyobb render!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hőszivattyu medencefűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen