Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Bici

  nagyúr

  válasz joysefke #18 üzenetére

  Nekem gyanus, hogy az AMD nem adott ki Ryzenbol Kabini utodot meg mindig (pedig a Kabini-t mar alig kapni), es szerintem hasonlo ok miatt nincs low-end Ryzen a Carrizo helyett.
  Elkepzelheto, hogy a Ryzen nem skalazodik jol lefele, vagy egyszeruen nincs eleg selejt. :U

  [ Szerkesztve ]

  The Needs of the Many Outweigh the Needs of the Few.

 • joysefke

  veterán

  válasz joysefke #18 üzenetére

  szerk:

  Nem azt mondom, hogy ki kéne dobni a meglévő készleteket, hanem azt, hogy ennek 2018-ban az AMD asztali palettáján már nincs sok keresnivalója. Helyette meg lehetne próbálni eladni a beágyazott szegmensbe. Ott minden vevő pontosan tisztában lenne vele, hogy mit kap a pénzéért, illetve nem kéne desktopon a meglévő és nagy munkával felépített RyZEN nevezéktant kibővíteni (illetve életben tartani) ilyen A8 meg A6 XXXX-eket amikor abból csak az Audi jó. és ezek nem bukkannának fel mindenféle kiskereskedelmi árlistában sem, hogy a potenciális RyZEN vevők elbizonytalanodjanak.

  21:
  Ez simán elképzelhető és nem tudom hogy mi lenne a feltételezett problémára a jó megoldás.

  Azt viszont bőven problémásnak érzem, hogy valamit ami eddig eladhatatlan volt azt az újgenerációs termék éppen csak felépített nimbuszának farvizén akarják eladni egy olyan piacon (desktop) ami nem értékeli a harmatgyenge CPU mellé tett értékelhető grafikát olyan fogyasztás mellett amiből már 2018-as elvárásoknak megfelelő procit is ki lehetne hozni.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák