Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
A cégnek valszeg tellett gyors netre, 900G hamar átfér rajta. A tárolás érdekesebb, mert valahol a közelben kellett egy szerver, ahova áttárolhatták ideiglenesen az adatokat, majd onnan leszívni, akár egy hétköznapi netvonalon már mindegy volt mennyi idő alatt.
Inkább az a kérdés, hogy nem tűnt fel nekik 900G plusz netforgalom? Tűzfal nincs?
-
nalaca000
tag
válasz
twollah1976 #2 üzenetére
+1
A világ egyik legnagyobb problémája, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg mindenben kételkednek!
-
t72killer
titán
Rosszabb a tőzsdénél: a hárombetűs kuncsaftok ezekután hóttziher, hogy felszívódnak, end of story.
Nekem is nagyon erősen fedősztorinak tűnik a történet, 900GB eleve sok egy kicsit nettó kisbackupbak, vittek ezek mindent...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Dißnäëß
nagyúr
Szerintem nem egy faluvégen vett 2/0.1-es ADSL .. Na meg amíg nem jönnek rá a behatolásra, szivároghat ki adat akár hetekig is. Minél több hülyének tűnő kérdést vet fel az ügy, annál valószínűbb, hogy orbitális kamu az egész, amit írnak róla, kivéve magát a betörés és adatlopás tényét.
Ráadásul ha ez a cég valamilyen tőzsdén is jegyzett cucc, pláne ügyelni kell az árfolyamra, bármilyen kamu belefér, amit megesz az egységsugarú paraszt.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
törölt tag
Engem az érdekelne, milyen netkapcsolat az, amelyen értelmes idő alatt átmegy 900GiB adat.
-
Dißnäëß
nagyúr
De.
Mivel orbitális baromság, szerintem csak kamu. Ha pedig kamu, akkor a valós baj sokkal nagyobb, de a sajtónak ez féligazságként, amolyan gumicsontként odadobva még mindig jobb, mintha tök élesben cincálnák szét őket a tényleges tényekkel, miszerint - szerintem - sokkal mélyebbre is mentek a támadók a rendszereikben, raádásul aktuális, élő adatbázisig, nem csak egy x-edik frontend webszerver volt az áldozat.
Ennyi kb.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
leslieke
Jómunkásember
Ciki!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
twollah1976
őstag
Ilyen az amikor a hóhért akasztják.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
t72killer
titán
Régi adatbázis mentés mit is keres netre kötött gépen
? Az ilyesmi nem valami offline winyón pihen vmelyik raktár mélyén, amiért ultranagygeb@sz esetén leküldik az IT-s gyakornokot, hogy szedje már elő róla az adatokat?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
it Ha egy ilyen vállalatnál történik adatvesztés, az több mint biztonsági incidens: a támadók a fejükkel játszanak.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation - Jön a következő State of Play
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch
- Hyundai, Kia topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest