Új hozzászólás Aktív témák
-
8zabi
őstag
facebook connect-tel regisztrálva kaptam 15 napos prémium szolgáltatást, tessék kipróbálni
-
vhunor
őstag
"A fizető ügyfelek le is tölthetik a lejátszási listáikat és kedvenc számaikat"
Ez hogy működik, fix havi előfizetési díj fejében sima mp3 fájlként letölthetek tetszőleges számokat, lejátszási listákat? Ha igen, kell valami spéci program a lejátszásukhoz?
-
RexpecT
addikt
Big respect, hogy itt kisebb előfizetési díjakkal nyomulnak.
-
nebulo
tag
Azt jól látom, hogyha nincs Facebook-om, akkor nem regisztrálhatok?
-
Apika
Közösségépítő
Egészen tűrhető az árszabása...
-
Rickazoid
addikt
-
titán
Hangminőség? Mezei f*s 128 mp3?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
8zabi
őstag
-
titán
Ahogy átnéztem a kínálatot, azt hiszem, ezzel barátok leszünk, és elő is fizetek rá
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
passatgt
aktív tag
Egy hasonló weblapom nekem is van, csak ingyenes, de más kategória a kettő, tehát összehasonlításba nem megyek bele, felesleges.
Nem reklámozni szeretném, nem keresek belőle pénzt, csak szabadidőmben foglalkozok vele.
Annyi a lényeg, hogy Last.fm és Youtube van összekapcsolva, tehát ha rákerestek egy zenére, akkor a last.fm-es találatok jönnek be, tehát szépen csoportosítva előadó-számcím-album szerint, és ha elindítjátok(duplakatt) akkor keres hozzá youtube-on egy videót és szépen játsza egymás után.
Lehet feltölteni saját M3U lejátszólistát, és lényegében az egész gyűjteményedet "fel lehet tölteni" 1-2 perc alatt.
Hátránya, hogy a minőség nem a legjobb(mivel a videó szól a háttérben) illetve a nagyobb kiadók letiltották az oldalt, tehát VEVO, UMG ésatöbbi videók nem mennek az oldalon, így a nagyobb előadóknál főként feldolgozások, koncertfelvételek mennek. De az is több, mint a semmi
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
Deezer's music services will soon be available in your country. Romania.
Mondjuk nekem nem valo az ilyen szolgaltatas,de legalabb jo tudni,hogy van ilyen is.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
delibab
senior tag
jónak tűnik!!! Jól értem, hogy a premium + előfizetéssel le is lehet tölteni legálisan az jó minőségű zenéket??? ha igen akkor nagyon király!!! bár mondjuk a iTunes-nak is lesz olyan szolgáltatása ami a gépen található zenéket lecseréli eredetire, persze előfizetési díj ellenében!
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
leviske
veterán
Egy fizetős szolgáltatást miért kell FB akkhoz kötni? Értem én, hogy van reklámos ingyenes része, de akkor azt különítsék el, vagy tudomisén...
-
unrealnoise
senior tag
Ezt olyan szinten nem tudom megérteni én sem, hogy ez szvsz is hatalmas hiba. Potenciális előfizetőktől eshetnek el így. Neadjisten' a google majd jön lát és szépen egy két éven belül átveszi a közösségi oldalával és szolgáltatásaival a piac vezető szerepkörét, akkor mi lesz? hirtelen azzal is be lehet majd lépni? illetve a közbenső időben szopatják a google plus-osokat? Mert ugye aktívan kevesen használnak egyszerre két közösségi portált, és ha lassan is, de azért a google + is biztosan növekszik.
Mindenképpen nyitniuk kell idővel, a piac és a helyes üzleti modell ezt diktálja. Csak a "facebookra támaszkodni" jelenleg szerintem nem más, mint egy kis támogatáshoz jutni tőlük. A facebook atyja amúgy is csípi nagyon a spotify-t, gondolom a deezer is a hasonló elvek miatt van kiemelt szerepkörben.
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
Mikee8
csendes tag
Először is előfizetéshez nem kell fakebukk, A Deezer offers menuben a Try Now gombra kattintva rendesen is lehet regisztrálni... (azt persze elismerem, hogy nem túl barátságos, én is sokáig tornáztam rajta)
Másodszor pedig ha "véletlenül" elrontod a kártyaszámot, szól ugyan, hogy nem jó, de már meg is történt a free regisztráció...
Én is nagyon vártam (vissza) Deezert, de hiába az állítólag 13milliós zenekészlet, rengeteg hiányosság van, ráadásul francia szolgáltatónál a francia előadók is hiányoznak vagy csak alig egy-két albumuk van meg (persze tudom az okokat, hogy a kiadóktól függ és nem minden album ugyanannál a kiadónál jelenik meg, stb., de ez engem nem vígasztal)
és persze jó lenne ha az internetes szolgáltató, internetes fizetésre, elfogadná az internetes bankkártyámat... mert így nehéz előfizetni...Minél többet tudsz, annál jobban tudod mennyire keveset tudsz...
-
Polllen
nagyúr
ooo az első olyan szolgáltatás a zene.hu után, ami tetszik
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
XtremLor
őstag
nyomok egy reget, letesztelem a mai napon.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
nyergess
tag
Már tegnap óta folyamatosan használom. Sajnos, tényleg elég hiányos a repertoár, még nagy zeneszerzők esetében is. Ami elszomorított, hogy az egyik filmzene album utolsó trackjét nem engedte lejátszani, mert az "én országomban nem engedélyezett". Jelzem, maga az album amerikai kiadású, de az az utolsó szám magyar előadású anyag lenne, s pont azt nem engedte. Na mondom, szép. Ami még zavaró, az a magyar előadói albumok erős hiánya, de gondolom, ezt idővel orvosolni fogják.
-
Rickazoid
addikt
Linuxos Chromium és Firefox alatt nem működik egyáltalán, nem indul el a lejátszás, csak UZBL alól. Más is tapasztalt hasonlót?
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
unrealnoise
senior tag
Valóban vannak hiányosságok, butaságok az oldalon belül, a kiadók és az üzemeltetők felől is, de hát én úgy vagyok vele, hogy minél nagyobb a felhasználói bázis annál inkább beadja majd a derekát az összes kiadó etc, szóval én ott leszek, maradok az előfizetőknél.
mobilos cuccnál droid alatt nekem még csak fél percet enged egy számból, ez mikor fog megváltozni? jó kérdés?
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
nyergess
tag
válasz unrealnoise #35 üzenetére
Érdekes, amit írsz, nekem nincs gond a droidos klienssel. Ma is végig azon keresztül hallgattam zenét. (Desire, 4.0.3. Android) Nem lehet, hogy nincs összekötve a fészes fiókoddal? Mert így azt sejtem, hogy nem érzékeli, hogy lenne előfizetésed. Ellenőrizd a beállításokban.
-
8zabi
őstag
válasz unrealnoise #35 üzenetére
valószínűleg a kliens nincs bejelentkezve, az ingyenes account-tal van a 30 másodperces korlátozás
-
deathtania
senior tag
eddig tetszik a dolog, de mi ez a Romania szöveg? mindenhova ez van kiírva...
-
XtremLor
őstag
Egy valami zavar miért csak fb fiókkal működik
"Legen...Wait for it...Dary"
-
kiszi07
senior tag
jó ez
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
sp@rtan
senior tag
És desktopon hogy lehet valami elmenteni offlineba? Mert én azt sehol se találom..
Nálam úgy néz ki, hogy ez nyert a Spotify ellen, 7eur-ért offline megy mobilon, ez nekem fontos. -
arnyekxxx
veterán
Az összes kiadott albumon fent van, kiváncsi vagyok lesz-e ennek nyoma az éves artisjus kimutatásomban...
-
Thusor
őstag
Csak hogy tisztázzunk néhány dolgot. Van ingyenes része is? Tehát ha én elviselem a reklámokat és csak online hallgatok zenét az ingyen van? Vagy csakis fizetős szolgáltatás ez?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
senior tag
Mar csak a Pandorat varom...
essexboy
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen routert?
- NBA és kosárlabda topic
- OTP Bank topic
- Politika
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- Fanatec CSL Elite Racing Wheel
- Sony Bravia KD-75XH9288 smart tv, Google tv,189cm, wifi, Hdr10, Uhd, gyönyörű kép szép színek,4k,
- Eladó konfig! I5-9400F 256GB SSD 1TB HDD 16GB DDR4 GTX1080TI 11GB!
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
- Thermaltake Big Typhoon retro s775 hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest