Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristoof92
tag
Remélem, ha Magyarországra jönnek, akkor is csak 9,99 lesz helyi valutában.
-
ZCoyote
őstag
-
Tutu7030
veterán
válasz
kristoof92 #1 üzenetére
Ennyit még fizetnék is érte.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro
-
Tsebacsi
veterán
válasz
kristoof92 #1 üzenetére
Úgylegyen!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Macskámat...
-
Syl
nagyúr
Ilyenkor miért nem tekintik egységesnek az egész EU piacot?
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
-
bepken
veterán
úgy sejtem azért, mert kevesebb lemezt veszünk, mint a többi EU-s ország...vagy valami ilyesmi megfontolásból (csak tippelek, nem ismerem a számadatokat)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
ezen én annyira nem csodálkozom
kis hazánk igen előkelő helyen van kalózkodásban.
és bár nagyon kényelmes, hogy másodpercek alatt szinte bármilyen albumot/előadót megtalálhat az ember, ráadásul kiváló (?) minőségben le is töltheti azt - sokak szemében ez talán még jó érzés is, mivel mindezt legálisan tette - ha már úgyis ott vagy...akkor máshol is rá tudsz keresni ugyanarra az albumra/előadóra. és utána nem havidíjért fogod hallgatni ezeket a számokat...igazából ez akkor lenne nagy biznisz, ha exclusive tartalmakkal szórnák tele (nem tudom, lehet vannak már ilyenek most is) viszont szerintem nagyban ezt jelenleg kevesen mernék bevállalni...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
ntomka
nagyúr
Már csak évtizedek kérdése és magyar jogi és kiadói környezetnek hála ide is el fog jutni.
havi 7,99 eurórért lehet előfizetni, utána 9,99 lesz az ár. (Kivéve az Egyesült Királyság, ahol a számok ugyanezek, de ott fontban kell fizetni ennyit – az USA-ban is ugyanennyi, viszont ott meg dollárban
Az usákok elmennek a francba már ezzel, de az unió is, hogy ölbe tett kézzel hagyja ezt.
ツ Headphones on - World off
-
csaba951
addikt
Semmi esélye nincs a szolgáltatás magyarországi beindításának! Nem, nem a Google, nem a kiadó hibája. Az Artisjus fogja elgáncsolni a bevezetést. Mert ők megvédenek, ha akarod, ha nem!
-
Khelben
nagyúr
Nem tudom, mi a bajotok a magyar rendszerrel. Sehol máshol nem töltheted le ingyen és legálisan a zenéket, csak nálunk. Az a pár forint, amit az adathordozók után fizetsz. bőven kevesebb, mint havi 10 euro.
-
ez csak ránézésre ugyanannyi, ugyanis az USA árak minden esetben nettó árak, míg az euróban megadott már ÁFÁ-val terhelt összegek
(igen, ugyanez igaz pl a Steamre is, vagy bármely más online áruházra)(#15) edward2 de az. audiovizuális tartalmak magáncélú másolása Magyarországon legális már kb a nyolcvanas évek óta, ennek ellentételezéseként fizeted ki minden adathordozón a hologramos matricát.
de értem mire gondolsz: a torrent automatikus feltöltésével már magad is orgazdává válsz, ez valóban aggályos.(#16) Khelben hogyan változott? tudnál egy linket adni? köszi
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Khelben
nagyúr
34.§.(6) Szabad felhasználás a mű járulékos vagy közbenső - a felhasználásra irányuló műszaki folyamat elválaszthatatlan és lényeges részét képező, önálló gazdasági jelentőség nélküli - időleges többszörözése, ha kizárólag az a célja, hogy lehetővé tegye az átvitelt harmadik személyek között hálózaton, köztes szolgáltató által
-
szabogabor10
veterán
Jó kis szolgáltatás ez, de nincs iOS-es kliens, illetve a hangminőség is rosszabb (MP3 vs. OGG), így maradok a Spotify Premium-nál.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Khelben
nagyúr
válasz
dajkopali #20 üzenetére
Ez érthetőbb?
BTK 385.§. (5) Nem valósítja meg az (1) bekezdés szerinti bűncselekményt, aki másnak vagy másoknak a szerzői jogról szóló törvény alapján fennálló szerzői vagy ahhoz kapcsolódó jogát vagy jogait többszörözéssel vagy lehívásra történő hozzáférhetővé tétellel sérti meg, feltéve, hogy a cselekmény jövedelemszerzés célját közvetve sem szolgálja.
-
Khelben
nagyúr
válasz
dajkopali #24 üzenetére
Én emlékszem arra a cikkre és már akkor sem értettem, honnan vettétek az 500 ezer forintos határt, mert a lenti paragrafusban nincs szó értékhatárról.
A jogszabály új eleme, hogy kizárja a büntethetőséget olyan esetekben, amikor a jogsértés által okozott kár „nem jelentős” és a tevékenység nem jövedelemszerzés célját szolgálja.
Ezt írtátok, én az aláhúzott részt nem értem, hogy azt honnan vettétek.
[ Szerkesztve ]
-
dajkopali
HÁZIGAZDA
ezt újra meg kellene nézni, mivel a történetet annak idején nem én, hanem az Artisjus jogászával egyeztetve a kollégám dolgozta fel
amiben nem változott a törvény, ez alapján a rettenetes bikkfanyelv alapján: maradt a magáncélú másolás lehetősége
az enyhítés: "vagy lehívásra történő hozzáférhetővé tétellel" - ez még számomra, laikusnak is árulkodik arról, hogy kamuznak, ez érthetetlen és értelmezhetetlen (az azóta olvasott jogi cikkek mind arról árulkodnak, hogy a homályos fogalmazással sem a jogvédők, sem az ellentábor nem elégedett, mintha a törvény szövegezője a megúszásra játszott volna)
újra neki kell ennek veselkedni
a korábbi kérdésedre válaszolva: itt keresztértelmezésről van szó, vagyis azt, hogy "nem jelentős" egy kár, azt nem innen, hanem egy másik törvényhelyről kell értelmezni"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
dajkopali
HÁZIGAZDA
összefoglalóan: az új btk adott egy további enyhítést, mivel a nálunk meglévő, termékekbe épített jogdíjak miatt, illetve a fennálló, megváltoztathatatlannak tűnő helyzetre tekintettel, megpróbálják a torrentezést bizonyos mértékig legalizálni (ugye, itt a nagy kérdés, hogy vagy büntetjük a feltöltést, vagy nem, de a torrent ebben sem egyértelmű)
a törvényszöveg megfogalmazói próbáltak egérutat keresni, de nem sikerült"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Khelben
nagyúr
válasz
dajkopali #28 üzenetére
Pont ez a másik törvényhely érdekelne, mert sem a BTK-ban, sem a szerzői jogi törvényben nem találtam ilyet. Nem lehet, hogy az csak egy korai változat volt, ami alapján a cikket írtátok, és azóta kikerült belőle? Mert nekem itt lenne logikus meghatározni ezt, ebben a paragrafusban.
-
tomp
nagyúr
Jó kis szolgáltatás ez!
320kbps-es mp3 szól!
Az elindulás óta használom, a deezert váltotta le. -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
dajkopali #32 üzenetére
Ez elég sok mindenkit érdekel és érint, érdemes lenne egy nagyobb lélegzetvételű frissítő hangvételű cikket írni a jelenlegi hazai szerzői jogi szabályozásról internetes terjesztésre kihegyezve, de úgy, hogy később csak frissíteni kelljen mindig (:
Ez google music wajon megy WP8-on?
-
-
Polllen
nagyúr
Van helyette zune pass... Mármint ha nem itthon laksz ms-nél. Meg a zune kivezetése óta gondolom más nevet kapott.
Egyébként havi 3k mobilra szerintem nagyon sok
Akkor inkább ott grooveshark.
(Mondom úgy, h alap deezer előfizum van, az 1k)
Dave1984
Átlag 3-4k az horror ár? Én rock zenét hallgatok, sok lemezt flac-ben már meg lehet szerezni 1k-ért még a songo-n is... Mocsok rablás.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
zseko
veterán
csomagom árában benne van a deezer, és/de alapból is olcsóbb, ráadásul nem elhanyagolható módon elérhető nálunk is, szemben a google megoldásával... ez lehet hogy jó, de sem el nem érhető se nem olcsó.
HR24.hu
-
bepken
veterán
kifogás; vagy inkább "ok-okozat"? de igazából teljesen mindegy, mert hogyha a magyar közönség vevő erre a legális beszerzési formára, akkor vannak alternatívák, amit használhat és így billenhet a mérleg.
úgy gondolom, ha ez megtörténik, azt gugliék is látni fogják és nálunk is elindítják ezt a szolgáltatást. (bár talán nem is csak ezen múlik a dolog...)ui.: most láttam, hogy írta itt valaki a 320kbps minőséget. így már talán érdekes is lehetne számomra
- használtam deezer-t 2x15 napig, de kizárólag telefonon. és az a minőség nem győzött meg arról, hogy nekem hónapokig azon a minőségen kellene hallgatnom kedvenc zenéimet. ráadásul az androidos alkalmazásfelület is elég szörnyű (volt akkor), nagyon gyér funciókkal...konkrétan köze nem volt egy zenelejátszóhoz, ami szerintem elég szégyen. mással meg ugye nem lehet lejátszani ezeket az állományokat.
nem ellene vagyok továbbra sem, csupán azt mondom, sokkal vonzóbbá kéne tenni az egészet! érezzem azt, hogy ha nem fizetek elő, akkor kimaradok valamiből! erre jött az az ötletem, hogy exclusive tartalmakkal kellene telenyomni, stb.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Nem tudom, míg Windows Phone-om volt, és a MS nem kezdett még jobban szívózni a régiós baromságaival, addig simán előfizettem az akkor még Zune Pass néven futó zenei szolgáltatására. Használnám ezt is, ha legálisan elérhető lenne. Havi 2-3k, arra, hogy ha kell egész hónapban, folyamatosan, mindig más zenét hallgathassak, szerintem nem vészes. Plusz közben egy-egy albumot/számot ha megvettél(nem tudom, google esetén ez hogy megy), akkor ha esetleg valamelyik hónapban nem akartál előfizetni is volt legális tartalom, amit hallgathattál. Plusz free dolgok is szoktak lenni.
Magam részéről sajnálom, hogy semmi ilyen normálisabb zenei/videós szolgáltatás nem bír eljutni kishazánkba..
Everybody lies.
-
bepken
veterán
válasz
Barthezz2 #44 üzenetére
igen, valahol én is olvastam - épp a Google Music kapcsán - hogy rendszeresen vannak ingyenes tartalmak. gondolom egy-egy szám, esetleg EP.
a deezer estében, az előfizetés lejárta után csupán pár másodpercet tudsz hallgatni a zenékből - ha jól emlékszem.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
tomp
nagyúr
Ami még jó az All Access-nél, hogy a minőség 3módban állítható. Gyenge 64kbps, Normál 128kbps, Magas 320kbps. A legutóbbi frissítés óta állandóan 64kbps-en indul el a legelső dal. Ha dalt váltok akkor már a beállított(magas) minőségben indul el. Zavaró de már megszoktam.
Ilyen az All Access.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
kristoof92 #1 üzenetére
Gondolom a Vatikánban is 9.99 helyi valutában....
"Hiába törnek életemre. Vén huncutok és gonosz ostobák, "
-
tomp
nagyúr
válasz
Barthezz2 #44 üzenetére
"nem tudom, google esetén ez hogy megy)"
Alap esetben a Play Music az egy privát zenei tár. 20.000db dalt tölthetsz fel. Van a Play Music Store. Ha ott vásárolsz zenét akkor azt a rendszer azonnal átemeli a saját táradba. A tárból töltheted le ha akarod 320kbps-es mp3-ban. A vásárolt dalok nem számítanak bele a 20.000-es limitbe. Az korlátlan.
Ha van All Access előfizud, akkor ha egy feltöltött dal címét írod be, kiadja a My Song táblázatot(aminek a minősége olyan amilyen) alatta pedig az original Google verziót.Az All Access verziós dalokat szintén le lehet tölteni az androidos alkalmazással offline módhoz, de a lementett mp3 használhatatlan más lejátszókkal.
-
leviske
veterán
Ha ma, a próbaidőszak lejárta után automatikusan előfizetett ez a vacak a megkérdezésem nélkül és én ezt most elvileg visszavontam, akkor visszakapom a pénzem? Csak mert mocskosul nem volt ilyen felesleges kiadás betervezve, még ha "csak" 1600Ft is...
Új hozzászólás Aktív témák
it A kiadókkal kötött szerződéseknek köszönhetően a felhasználók milliónyi zene közül válogathatnak.
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- FIFA 23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Manipulálja-e a Samsung a holdfotókat?
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Logitech G502 Hero Lightsync (910-005470/71)
- Apple Iphone 14 PLUS BLUE 128GB MIDNIGTHT!AKKU 100%PATIKA,HAJSZALKARCMENTES!!!GARIS január 23, 2024!
- Sony INZONE H9 WH-G900NW Gaming fejhallgató, Zajszűrős,Wireless, Bluetooth
- - ( Új, Bontatlan ) - LG OLED65C22LB, Ha másfajta kéne, írj!
- Canon 2000D + 18-55mm + 70-300mm objektívek + sok szűrő, doboz, WiFi -újszerű-
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest