Hozzászólok Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Annyira nagy frissítés, hogy az egész .cab van vagy 25MB (VirtualBoxon csak annyit hozott le), és csak egy csomó konfigurációs információt tartalmazó .cab van benne. Érdemi (akarom mondani látható) változást nem is hoz... Mondjuk meg is volt vagy 1,5 perc alatt.
A kumulatív meg egy és ugyanaz a 18362-höz meg a 18363-hoz is. És az is cirka 312MB, de csak x64-en.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolt_72
MODERÁTOR
Korábban sem egy hullámban ment ki, nem mindenki kapja meg egyszerre. Hozzád is el fog jutni, adj neki időt. Avagy innen letöltheted és MCT-lal telepítheted (ha a tiszta telepítés szóba jöhet).
-
propetya85
őstag
Vajon a ryzen energiasémákat is érinti vagy csak a "gyári" win10 féle balanced, high, power safe-re vonatkozik?
Ryzen 3600X * Crosshair Hero VI* G.Skill Flare-X @3600* Strix GTX1080 OC Hybrid loop* Corsair RM750x* Corsair 780T* WD Black M.2 SSD * Acer Predator XB271 * Alphacool custom loop
-
farkas1
tag
Tehát ha jól értem ez nem egy önálló W10, új telepítésként nem rakható fel, csak a 1903-at frissíti?
Egyébként a W10 oldalról a 1909-es W10-et tölti le a MediaCreationTool1909. Akkor most mi van ilyenkor? Ez teljes w10 vagy nem?
Frissítésként pendrive-ról simán felment 1903-ra...[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000 (#7)
Zotya84
őstag
De. Ugyanis előbb felrakja a tegnapi kumulatívot a rendszer, és csak utána jelenik meg az ezt engedélyező frissítés. Mint ahogy a hóvégi választható frissítések, csak a kumulatív után, manuálisan keresve.
-
rosszul érted.
pont ugyanolyan nagy frissítés, mint a korábbiak, pontosan ugyanúgy is működik.
meglévő rendszert tudsz rá frissíteni, és akkor 1909 lesz, vagy MCT-vel csinálsz egy telepítőt és akkor rögtön 1909-et fogsz telepíteniGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
E.Kaufmann
őstag
1903-as laptopon újraindítás után nem szüttyögött talán egy percet se régebbi i3-as laptopon és már jelentkeztem is be és a winver írta is az új verziót.
Elsőre azt hittem, nem sikerült, emiatt nem tartott sokáig, és ezért indítottam a winver-t, de kellemesen csalódtam.[ Szerkesztve ]
-
vinklii
lelkes újonc
olyan frissités mikor jön amivel frissiteni lehet xp re?
mert eddig az volt az utolso rendeszer ami még hajlando volt normálisan müködni is.
a mostani frissités is olyan mint az elözöek. a felét a régebbi hibák javitása teszi ki, a másik fele meg a következö hibajavitást alapozza meg.
persze ha valaki unja már ezt a mokuskereket ki is kapcsolhatja.
itt a megoldás: https://ufile.io/3j2s5lwv -
Trailblazer
addikt
Egyelőre maradna a meglévő, köszi. Tehát akkor várunk.
Ellentétben a manapság ragályként terjedő pongyola igénytelenséggel, a magyar nyelv szabályai szerint az ige előtt álló igekötőket egybe KELL vele írni! Valamint hiába írtok egyre többen így, attól még nem válik helyessé!
-
vinklii
lelkes újonc
használom is mert semmi baj sincs vele. de idönként win10 et is szoktam , meg debiant is.
-
vicze1
nagyúr
What's new. (Ha már a cikk kihagyja.)
A verziózást most elég szépen megkavarja az MS...
1903-OS Build 18362.476
1909-OS Build 18363.476Eddig elég volt az utolsó szegmenst nézni, most már nézhetem, hogy 2 vagy 3...
-
vicze1
nagyúr
Na fenn.
Először
A cikkben írtak ellenére Feature update-ként települ, tehát nem sima frissítés annak ellenére, hogy kumulatív. Akinek ki van kapcsolva, vagy késleltetve van a feature update, annak nem fogja jelezni egyből.
Ahhoz hogy települjön 18363.476 fenn kell legyen előbb 18362.476.
Tehát felmegy 18362.476(KB4524570) ezután felajánlja, hogy Feature updateként elérhető 1909 és telepíteni akarod-e. Ekkor vált verziót 18363.476-re és ezzel 1909-re.[ Szerkesztve ]
-
vicze1
nagyúr
Hm, mondjuk ez a gép pont 449-on volt, mivel az köztes, így lehet amiatt kellett a 18362.476-at felrakjam.
Akkor elvileg normálisan települ, elnézést a kavarásért.
Viszont tényleg Feature pack és nem sima kumulatív update, update típus szempontból. -
tomio
tag
Windows Sandbox – In version 1909, we went one step further and now include support for mixed-version container scenarios, allowing you to run a sandbox in a different version of Windows 10 than the host operating system.
HmmmLinux, BSD, ReactOS, MenuetOS, Haiku-OS, Syllable... Van még több is! distrowatch.com/
-
ha ezzel írod, akkor már 1909 lesz
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
A hírre én megnyitottam a frissítési központot... azt írja indítsam újra a gépet, hogy a telepítése befejeződjön a 1909-nek ... automatán települt a háttérben időközben...
The human head cannot turn 360 degrees... || FX8320; Rx470; 16GB; 240GB; 2x1TB || LG v20
-
Petko166
újonc
Hy. Tudjátok az miért van, hogy egyszerűen pár frissítés nem megy fel ? Pl : October 24, 2019-KB4522741 vagy a October 8, 2019—KB4517389 (OS Build 18362.418) Se az update-ből, se kézileg letöltve és frissítve. Felkínálta a 19.11-et de az is 'újra' -val végződik, nem megy fel. Van ötletetek ?
-
5150
aktív tag
Most raktam fel, valahogy "fürgébb" lett az egész. Többnyire forditva szokott lenni nálam updatek után. (Haswell i3, ebben még turbo sincs)
AlterB. Full / https://youtu.be/jXDmbGBgrnQ?t=60
-
wwenigma
Jómunkásember
Titanium HD megy nálam gond nélkül, ahogy elozoekkel is...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
GAI
senior tag
Na ez az update (vagy bármi más, amit tegnap este kérdés nélkül feltett) taccsra vágta a rendszert. Bootnál a Windows logo egy pillanatra bejön, és utána csak fekete képernyő a fánkozó animációval a végtelenségig
Eddig sose volt problémám az update-ekkel, de most ez is elérkezett. Ráadásul az m.2 SSD hátránya, hogy nem olyan egyszerű találni egy másik gépet amibe berakhatom adatmentés végett, mint egy SATA-snál...
[ Szerkesztve ]
-
léteznek "külső" usb-s átalakító holmik ilyen célra... persze, nem reális akkor beszerezni amikor a "baj megtörtént"... nem állítható helyre a probléma ami történt?
The human head cannot turn 360 degrees... || FX8320; Rx470; 16GB; 240GB; 2x1TB || LG v20
-
GAI
senior tag
Közben sikerült megoldanom: van a gépre rákötve egy HDD is. Ha ezt lekötöm (vagy lekötött állapotú boot kísérlet után rákötöm) akkor a fekete képernyős fánkozás helyett felajánlja a javítási lehetőségeket (egyébként nem), és itt rendszervisszaállítással sikerült visszaállítani a tegnap esti állapotot, és most ezzel működik. Gondolom addig, amíg újra rá nem próbálja az update-et
De az adatokat legalább biztonságba helyeztem.
-
Trailblazer
addikt
Nem nyugodtam, és wsus-szal csak nekiálltam letöltögetni a hiányzó update-eket, hátha azért nem települ, mert ahogy írja is, valami prerequisite nem teljesül. Letöltötte és telepítette a jövő hetet is, ám a verziószám még mindig 1903. Úgyhogy rohadjon meg, ahol van...
Ellentétben a manapság ragályként terjedő pongyola igénytelenséggel, a magyar nyelv szabályai szerint az ige előtt álló igekötőket egybe KELL vele írni! Valamint hiába írtok egyre többen így, attól még nem válik helyessé!
-
Pano
addikt
Nem tudom mióta (talán nem olyan régóta) elérhető erre egy javítási metódus. Windows telepítővel be kell bootolni, ott a nyelvválasztás után az ablak bal alsó sarkában a "számítógép javítása" opciót választani és lesz ott egy olyan, hogy "frissítések eltávolítása". Ekkor az előző update-et ami pl gondot okozott visszavonja a telepítő.
Ha egy szúnyog száll a herédre akkor rájössz, hogy meg lehet oldani a dolgokat erőszak nélkül is.
-
zolee001
senior tag
Létezik,vásárolsz egy xp -t és clean install a neve
Látom te olyan (vagy ugyanaz a hülye lehetsz) aki a másik forumon linkeled a szarodat,megismétlem az amott leirtakat,ha a WU 25 éves fennálása ota egy kliensen nem tudod a beépitett eszközökkel (gy.k. group policy) kikpacsolni/konfigurálni a Wu-t akkor inkább toll papir a neked valózolee001
Hozzászólok Aktív témák
it A November 2019 Update, az ígéreteknek megfelelően inkább egy optimalizálásnak fogható fel.
- [Re:] GeForce® GTX 1070 G1 Gaming 8G
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Nintendo Switch
- [Re:] [lalika740:] Vadonat új Samsung Galaxy Tab S6 10.5 !6/128gb Wifi.T860.2 év Magyar gari.Csere on.
- Red Dead Redemption 2(PC)
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- World of Tanks - MMO
- Videó stream letöltése
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...