Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  "büntethető lesz, aki" ilyeneket leír: "Tartok tőle, hogy ez a kézivezérelt, különleges jogrendnek nevezett, lejárati idő nélküli hadiállapot "? nincs Magyarországon határidő nélküli különleges jogrend.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

 • kisfurko

  aktív tag

  A gázabb helyzetet arra értettem, hogy Tirolban nagyon sok a fertőzött.
  Egyébként, még így is cinkes lesz itt is, mert a TV-ben elmondták, legalábbis a mi tartományunkra, hogy mennyivel számolnak optimista esetben (10%-a lakosságnak, 60000 megbetegszik, abból 20%, 12000 kórházi eset, ennek tizede intenzív, ami 1200!), mennyi hely van (100 körül!). Nem tudom, mennyire reális ez a becslés, de nem néz ki jól. Az olasz napi halálozási mutatókat nézve nem tűnik irreálisnak.
  Teljesen egyetértek azzal, amit írtál. Szerintem azért kell a korlátlan idejű teljhatalom nekik, mert nagyon népszerűtlen dolgokat terveznek, és fogalmuk sincs, mi lesz. Itt is hozott a parlament korlátozó intézkedéseket, de azok, ha nem vonják vissza, automatikusan év végén lejárnak.
  Akkor is néztem, amikor mondták, hogy katonák vannak az utcákon. Itt a katonák az ellátásban segítenek, nem az utcán demonstrálnak erőt.

Hozzászólok Aktív témák