Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

  • válasz sherlock82 #133 üzenetére

    Ez a hűségidő rablánc dolog a családban a 2000-es évek elején volt divat, akkor vett mindenki hűségre telefont. Azóta már leszoktunk róla, mindegyikünknek netről rendelt telefonja van szinte. Sokszor röhögök rajta, mikor látom ezeket a hirdetéseket hogy vedd meg hűségre vagy ha valakiről tudom, hogy hűségre vette, mert tudom, hogy úgy végül mennyit ráfizetsz. És lehet nem is kéne a parasztnak az a csomag, de rásózzák, mert hát milyen jó hogy kap jó áron telefon. Csak mikor 2 év után egyenleget húz, akkor jön rá, hogyan lehúzták. Nekem most 10 Eurós prepaid SIMem van, amit havonta feltöltök az egyenlegre - vagy ha akarom nem és akkor nem aktiválódik, hanem perc alapján számol el - s így az 1000 min, 500 SMS, 10 gigás adatcsomaggal vígan elvagyok, még marad is belőle bőven. A megspórolt pénzt meg inkább félrerakom saját telefonra és így olyan telefont veszek majd, amilyet én akarok. Ráadásul a szolgáltató által felrakott szemetet sem kapom.

    (#130) tökállat A bennem felmerülő kérdés csak az, hogy ha már ugyanannyiért kapni Androidos csúcstelefont mint szifont, s ha féltávon lecseréled az Androidost, mert már nem lesz támogatva tovább, akkor végezetül melyik is lesz a drágább? Ráadásul szifonban olyan hardvert meg konzisztens kamerát kapsz, amivel nem sok Androidos veszi fel a versenyt.

    [ Szerkesztve ]

    Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini Fly More Combo \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés