Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • hunluki

  senior tag

  válasz Rinocerosz #113 üzenetére

  Nekem pl édesanyám 5S-en tolja mert a nagyobb droidos telefonok mind kiestek a kezéből, szóval próbaképp megkapta az én régi 5S-emet. Mai napig használja és imádja, aktívan e-mailezik rajta, fb/messengerezik, viber, neten recepteket vadászik vele, unokák leadott melóját csekkolja teamsben meg kb 4 féle candy crusht tol rajta felváltva.

  Ja meg unokákat és virágokat fényképezget vele. Egyetlen egy dolgot fájlal, a gagyi üzemidőt, de ezt egy párezer forintos powerbankkal (ez a kis hengeralakú cucc) sikerült költséghatékonyan átütni.

  Amúgy ez a ki használ x évnél öregebb telót szöveg... Én speckó agyf.szt kapnék ha évente kéne cserélni a telómat. Inkább megveszem drágábban de akkor legyen jó évekig, a lehető legkevesebbszer kelljen cserélni. Egyrészt sokkal kényelmesebb, másrészt kevesebb szemét. De meg tudom érteni a másik oldalt, nővérem pl 2 évente cseréli a lapát droidokat ahogy lejár a hűség és hozza ki az épp aktuális felsőközép kütyüt amit utána örökölnek unokaöcséim. Igaz azok a telefonok (samu, xiaomi, honor... talán oppo is volt már, franc se emlékszik) általában mire megérik a két évet már menekül róluk mert széthullanak szoftveresen. Tudom, mert általában engem talál be vele :D Factory reset, kb 1-2 hónapig jó aztán megint jönnek a kilépkedős appok, laggolós UI, kedvencem a "friss" samun (kb 1 éves) a spotify kinyírása a háttérből amikor épp zenét hallgattunk róla és megnyitotta a gmailt.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés