Új hozzászólás Aktív témák

 • Rinocerosz

  senior tag

  válasz #40047616 #111 üzenetére

  Szerintem már igen kevés ember használ 5s-t, mondjuk nekem van egy ismerősöm akinek még az van :K . Viszont nekem anyukám még az én régi galaxy s5 telefonomat nyúzza igaz az is már kb. haszna vehetetlen, de telefonálni elég. Öcsém egy galaxy s7 nyúz és lekopogom mai napig fürge kis ördög az a telefon ;] . Ennél a pontnál éreztem azt, hogy már a telefonokat ideje lenne tovább támogatni. Sok olyan funkció van amit még megkaphatott volna, de csak 2 főverzió frissítés jár :( .

  Úgyhogy lehet az 5s már csak alap dolgokra is nehezen használható telefon, de mikor idővel majd eljutunk oda, hogy az iPhone 7 lesz egy 7 éves telefon akkor szerintem még mindig egy jól használható telefon marad. Akinek pedig az i7 telefon marad lehet (tudatán kívül :DDD ) örül, hogy még naprakész a rendszer.

  Mivel nem vagyok programozó nem tudhatom, de arra kíváncsi lennék, hogy egy főverzió frissítésnél mennyire dolgozzák át a rendszert, esetleg ebben is vannak e ilyen trendek amik miatt egy-egy program jobban fut vagy több lehetőséget kapnak általa a fejlesztők?

Új hozzászólás Aktív témák