Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Lacccca87

  őstag

  válasz Abu85 #71 üzenetére

  Sokszor említettük már ilyen világfontosságú dolgokat ami miatt meghal egy egy rendszer, de sosem lett így. Értjük a technologiai oldalát is nem kell ezerszer elmagyarázni, de jelenleg semmi értelme. Ezeket a fejlesztéseket ráértek volna belepakolni a most készülő következő generációs GPU-ba mert ha jól emlékszem/tudom már az első GCN-be is benne volt de akkor meg még a DX12 a kanyarba sem volt. Most már a kanyarba került és van is 1-2 megvillanása, de nem általános. Felelős mérnök nem tervez olyat a jelenlegi generációba ami majd 3-4 év mulva lesz releváns.
  Párhuzamot vonahtunk az elekromos autókkal is egyébként, elfutkorásznak az utakon 300-500Km-es hatótávval de amíg nincs kiépítve a rendes töltőhálózat kb semmit nem ér.

  Itt az a gond, hogy nincs meg a megfelelő vezető aki megmondja hogy mi az amit éppen nem kellene beletenni mert felesleges és csak azért van benne mert "techbuzik" és minden s@rral kitömik emiatt.

  [ Szerkesztve ]

 • Tyrel

  őstag

  válasz Abu85 #71 üzenetére

  Ez papíron nagyon jól hangzik, de gyakorlati haszna nincsen, mert a fejlesztők kizárólag csak akkor írnak olyan kódot ami a piac egy részét hátrányosan érinti, ha külön megfizetik őket érte. (lásd. GameWorks köhömm)

  Hiába van a GCN felkészítve erre meg arra, hol van a játék ami profitál belőle?... És olyan játékra gondolok amivel ténylegesen játszanak is nagyobb tömegek, nem az ilyen "csak Benchmark-ra jó" cuccokra mint a Doom.

  Értem hogy elvi szinten ez így miért jó, meg örülök is neki hogy ilyet tud, de annak nem, hogy a gyakorlati teljesítménye kárára teszi ezt. Az emlegetett felelős mérnöknek illene észben tartania, hogy ha a MÁNAK nem tud versenyképes hardvert kiadni, akkor tök feleslegesen tekintget álmodozva a holnapután felé, mert holnap már nem fog fizut kapni. :U

  Szerintem nagy szerencséjük van a FreeSync-el, meg a bányászat által keltett videokártya felvásárlási hullámmal, mert ha tisztán csak az ár/teljesítmény alapján kellene megélniük a MA gaming piacán, akkor már csomagolhatnának is...
  A "jövőbiztosság" tisztán hozzáadott érték kellene hogy legyen, nem kompromisszum alap.

  Turenkarn

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés