Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Cyberboy42

  senior tag

  válasz Tyrel #84 üzenetére

  hadd szoljak hozzá énis. :) Ezzel úgy nagyjából egyetértek, sőt, a felmérések szerint az átlag user van hogy cssak azért vesz nvidia kártyát, akár egy középkategóriásat is, mert a piacon az aktuális legerősebb vga egy nvidia kari, és hiába volna amd-től egy jobb ár/érték alternatíva. Szóval ezek miatt is oda kéne figyelnie amd-nek arra hogy mit hoz top szinten. Ugyanakkot!
  egy gpu fejlesztése nem egy hétvégét vesz igénybe, és Abu már máskor is szépen levezette ,hogy hogyan kell kitalálni és megtervezni egy csipet akár évekre előre, és kitalálni hogy vajon mik lesznek az igények a jövőben ráadásul amd-nek nincs akkora erőforrása hogy párhuzamosan is mehetnének fejlesztések, és ami zsákutcának bizonyul azt majd szépen megya kukába. alapvetőleg jól ki van találva a Vega, csa khát egy picit mintha megelőzte volna a korát, egyszerűen még nem futottak föl azok a fejlesztések amik ki lehetnének használva.
  Viszont, ahogy én látom van esze is az amd-nek ugyanis elsősorban a fejlesztők felé nyit, csinál és ajánl csipeket, hogy minél korábban, és minél többen ezekre írjanak ,és ez legyen az a hardver amiből ki lehet indulni. Mindenképpen hosszú távra gondolkodik az amd, de csak így van esélye felkapaszkodni a vonatra amin nvidia a masiniszta :DDD

  ...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés