Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
Mért csak most lett orvosolva ez is, amikor itthon már durván 700ezer mobilinternet felhasználó van?
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
WN31RD
addikt
Svájc szándékosan maradt ki?
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
t72killer
titán
Már kezdtem remélni, hogy a roamingdíjakat nyesik meg végre... Ettől nem lehet többet 3g-zni külföldön...
Ha jól tudom, az a-GPS is az adatroamingot eszi, ha bekapcsoljuk, nem?
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
tkazmer
addikt
mivel minden megkezdett egység díjköteles (és pl. a pannonnál emlékeim szerint 240ft/100kb alapon, tehát 100kb-onként számláznak) ezért az a pár kb is kerülhet elég sokba ahhoz képest, hogy csak pár kb...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
szerintem csak 8ft/10kb lehet, de nem tudom, egy ideje már a havi 500ft-ba kerülő mobil internet mini vagy mi a fene szolgáltatásukat használom, ezzel jön 20MB ami emailezésre és hírolvasásra bőven elég
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
törölt tag
Az vajon miért van, hogy a nagy multik, mint trécsoport, vodkafon, képtelenek az általuk felügyelt, fizikailag is létező EU-n belüli hálózatkat egy egységgé fogni, s ezzel kiküszöbölni a roamingot, s az EU-t belföldivé tenni? Miért kell -amennyiben az elmúlt három évben nem változott a történet- még mindig roaming esetében a hazai központon keresztül lebonyolítani a külföldön, ugyanoda országba irányuló hívásokat?
-
LordX
veterán
Hogy képtelenek? Ó, nemnem.
Egyrészt már rég összevonták.
Másrészt meg aki még nem vonta össze, az kiadja a hálózata üzemeltetését olyan cégeknek, mint Ericsson, Nokia Siemens Networks, stb., ami meg természetesen egybe fogja menedzselni a neki kiadott hálózatokat.
Szóval egy büdös bit nem "roamingol" sehova sem ezekben a hálózatokban technikai szempontból.
-
daninet
veterán
Az árakat kellett volna az EU-nak maximalizálni nem a korlátot (hívásoknál egyszer már megtették, megtehették volna most is). Szégyen és gyalázat, hogy az internet hajnalán olcsóbb volt a net mint most 2010ben. pfej..
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest