Hirdetés
- Bittorrent topik
- Rendszergazda topic
- AliExpress tapasztalatok
- Kivásárolhatják az Ubisoftot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sweet.tv - internetes TV
- Élethű videót gyárt a Meta AI, célpontban Hollywood?
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
johny dragon
aktív tag
Akár ingyen van, akár nem, az iWiW ígyis-úgyis az FB árnyékában élő, elavult sz*r marad, amit leginkább a falusiak használnak.
Xperia mini pro 4.0.4
-
rainmen
aktív tag
válasz johny dragon #1 üzenetére
Talán városi vagy?
-
Killing
addikt
És a facebookal mi a helyzet, az is május 31-ig marad?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
dfdfdf
őstag
válasz Dr. Romano #3 üzenetére
Pajtája....
-
idkfaiddqd
tag
valaki használ még iwiw-et?amúgy szerintem ha valaki megnézi fb-n hogy délelőtt mikről küldik az üzeneteket..mindenhol 0.facebook.hu...gyönyörű,ez kell a sok iskolásnak órán
[ Szerkesztve ]
Hibás-törött PS3,PS2,PS1,PSP,WII,DS,XBOXc,EEEpc-ket veszek reális áron!
-
peugeotmate
őstag
válasz idkfaiddqd #6 üzenetére
+1
Ki igényli még az iwiwet, pláne most, hogy az egész FB koppintás lett. De hiába lett az, mivel a FB még mindig sokkal jobban átláthatóbb és kezelhetőbb (legalábbis számomra). Meg kell valljam viszont, hogy az életben egyszer használtam a díjmentes lehetőséget a FB kapcsolódáshoz, akkor is csak azért, mert már furdált kíváncsiság, hogy mennyivel gagyibb mint a rendes... (Igaz, wifi általában szokott lenni mindenhol, ahol netezni szoktam, ezért nem fogok sírni, ha megszűnik az igényesség). Meg az megint más kérdés, hogy nem annyira igénylem, hogy a nap 24 órájában kontaktban legyek az FB-n keresztül a világgal.meg
-
félisten
Már késő. Addig kellett volna népszerűsíteni mielőtt mindenki átállt a FB-ra.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
WonderCSabo
félisten
Nem is tudtam hogy ingyenes, bár amúgy sem használtam volna...
-
sanzi89
addikt
válasz johny dragon #1 üzenetére
Szerintem meg mindkettő szar. Na, én nyertem.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dr. Romano #3 üzenetére
háhh...
nem is tudtam, h az iwiw ingyenes volt. utolsó emlékemet még Angliában kaptam, miszerint iwiw dijcsomag...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen