Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ygg
senior tag
Még mindig sok.
EU-n belül már igazán lejjebb mehetne.
Dobjanak rá egy kis pluszt, OK, az indokolt, mert ő is fizet a másik szolgáltatónak.
Legyen. Bár még az sem igaz mindig, mert sokszor ugyanannak a cégcsoportnak a hálóján megy.
De ne ilyen eszméletlen összegeket. -
Mateosz
aktív tag
Csak így tovább!
-
fojuzer
aktív tag
Javaslat?,! Elavult?, Irj-irni kell képeslap-levél,maradandó,tán olcsobb,mint 4-10 perce beszédke!Különben mért kell Roamingolni,, Mi az a fontos?mit rögtön,azonnal.tudatni,megvitatni,kell.Drága Rhenus HuFt-okért,
-
Diopapa
addikt
Mondjuk az kicsit zavar, hogy hangyaf*sznyi országok között roamingot fizetünk, amikor kisebbek vagyunk mint egy állam az USA-ban, egy hónapja voltam Szlovéniában, néhány száz km csak (~10m fős országból egy ~4 milliósba, ami együtt kiteszi kb Pekinget
) és élvezhettem a szuper roamingdíjakat. Ezeket rég meg kellett volna szüntetni, ha bármennyire is komolyan veszi az EU az egységet.
-
törölt tag
És a régi szám elérhetöségét hogy oldanád meg eme rendszerben?
#5 Diopapa: 2007 óta, mióta aktívan érint a roaming, a magyar T tarifája a kezdeti százötven forint környékéröl harmincöt forint alá csökkent, a magyar percdíjam alatti összegre. Ez mi, ha nem jelentös csökkenés?
-
lalakov
senior tag
De hosszútávon az sem normális hogy a szolgáltatók rosszul járnak. A végén úgyis valahogy ránk hárítják a kárukat egyébként.
Szerintem az egész rendszer rossz. Én azt tartanám jó ötletnek, ha eltörölnék a simkártyákat és a telefonok bármelyik szolgáltatóhoz csatlakozhatnának. Ha külföldre látogatok, akkor simán betöltődne a helyi szolgáltatók listája és én választhatnám ki kinek, melyik csomagját óhajtom használni, fizetek és ennyi. Szerintem ezzel mindkét fél nyerne. Most csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy külföldön használják a mobiljukat.
Oké ezt csinálom most is, amikor helyi kártyát veszek, de az nem mindenhol egyszerű. -
DraXoN
addikt
Éppen hogy az a cél, hogy megszűnjön EU-n belül a romaing. És ez a szolgáltatók kivételével mindenkinek az hiszem csak jó
.
(talán a brutális magyar tarifákat is letörheti majd ha azok addigra nem változnak, amikor majd hirtelen lesz egy csomó Magyar aki itthon külföldi kártyával rohangál mert "olcsóbb" talán olcsóbbá válik a hazai telefonálás is, bár ezt lehet előbb fogják törvényben megtiltani - "Magyar ember csak Magyar hálózatos telefont használhat!" - .. az adóforintok miatt ügyebár..). -
lalakov
senior tag
Ha 20 év alatt még ennek a díjnak a tizedére csökkentik, akkor is sok lesz a fizetendő.
Példa: Utoljára külföldön két hét alatt 800Mb-ot használtam el. Ez a csökkentett árakon 137200 Ft lett volna (meg lett volna ha az Unióban lettem volna). Helyi kártyával, helyi tarifával pedig 3300Ft volt. Szóval harmadolhatnak ahogy akarnak, de ez így is rablás.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az árak jelentősen mérséklődtek, de még mindig igen magasak, ezért érdemes néhány tanácsot megfogadni, hogy miképp spórolhatunk külföldön mobilozva.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5421 i7-11850H/16GB RAM/512SSD/MX 450 VGA/300 nit display
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMIKÁZEE!!! Egér Olcsón CSaK a hétvégén! 2 NAP!
- 2080Ti / i5 12600KF / 32GB 3200Mhz / 1TB SSD / 750W 80+ Bronze / NZXT H440 / Gigabyte B760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest