Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • .tnm

  addikt

  nem vagyok pedagógiai szakértő, de ezek borzasztóak. (már az zavar, hogy persze ppt-k a diák, ha már leglaább docx lett az útmutató, és pdf a segédanyag, akkor a dia is lehetett volna minimum pptx)
  de ez teljesen eltörpül a tartalom mellett. a témák felét nem is értem, hogy miért kéne egy 9-11 éves gyereknek még, de hogy az internet használatához sok köze nincs annak, hogy gyerekek tervezzenek bannert (amihez a gyakorlat anyaga felajánlja, hogy a smart média online reklámkészítőjét is használhatják -- ami mondjuk legalább nincs tele reklámokkal, vagy céglogóval), és azonosítsák be a a termékük célcsoportját, valamint, hogy a reklám őket célozza-e meg. az anyagok fele a marketingről szól és inkább egy bevezető egy kezdő marketingesnek/PR-osnak, mint tananyag netező gyerekeknek.

  nagyon-nagyon kilóg a lóláb, hogy csak a saját nevét akarta megfuttatni a médiában a cég, fogalmuk nincs, hogy hogyan kell megszólítani a gyerekeket és főleg mit lenne érdemes átadni nekik. (ami ironikus tekintve, hogy pont erről szól az anyag egy jó része...)

  It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák