Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • sanzi89

  addikt

  válasz dabadab #80 üzenetére

  A mai világban egy dologban biztos vagyok: ha egy magántőkéből létrejött illetve magánemberek által irányított cég/bank/akármi üzemeltetése nem éri meg, akkor nyugodt szívvel másnak bezárják, és keresnek megtérülő befektetéseket.

  "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

 • sanzi89

  addikt

  Emlékszem még kb 5 éve, mikor nálunk is csak GPRS net volt (kb 20kb/sec) 3000Ft-ért 100MB örültünk, mint majom a farkának, és maga volt a Kánaán. USB hosszabbító kábellel lógott a T610 az ablakban, hogy jó legyen a térerő. A képeket letiltottuk úgy fórumoztunk, mail, irc mindig ment, nem nyavajogtunk, hogy irc-n a pesti gyereknek korlátlan ADSL-e van. Ma már ennél jóval jobb a helyzet mobilnet ügyben, szóval kényszermegoldásnak szerintem igenis használható, én is évekig használtam. Ami szerintem fontos egy embernek (netbank, internetes ügyintézés, mail, fórum, híroldalak) az belefér a mobilnet képességeibe. Az, hogy valakinek ez nem elég, pech. Van ahova 5 perc alatt ér oda a mentő, van ahova 30 perc és meghalt az illető. Az ellen is indítsunk egy topikot, hogy milyen rossz.

  Én például hegyeket szeretnék az Alföldre, mivel unom a sík tájakat.

  Értem én, hogy törvénykezéssel szétbarmolni egy működő dolgot értelmetlen, én inkább arról beszélek, ahova a szolgáltatók eddig se építettek hálózatot, mivel nem éri meg.

  [ Szerkesztve ]

  "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

 • sanzi89

  addikt

  válasz doc #199 üzenetére

  Ugyan ez is messze elmarad a kábeles szolgáltatástól, de szerintem már bőven a használható kategória (persze netes játék és torrent nélkül).

  Max. le-/feltöltés: 8/2 Mbps
  Havi adatforgalom: 8 Gbyte (A meghatározott adatmennyiség elérése után a szolgáltatás korlátozódik.)
  Telepítési díj: Akció keretében 0ft
  Havi díj: 9.900Ft
  A szolgáltatás átlagos késleltetési ideje (latency): 800ms
  Plusz adatforgalom vásárlása: bruttó 2 700 Ft / 1 Gbyte

  Routerrel megosztja két szomszéd, és emészthető lesz az ár. 4GB elég - főleg ha utána csak korlátozódik - egy hónapra, ha csak a fontos dolgokat intézi az ember. Nem kifogástalan, de járható út.

  "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Hozzászólok Aktív témák