Hirdetés
- Nagy nyomást gyakorol a Facebookra, a Twitterre és a YouTube-ra Amerika
- Egy lány halála után Olaszország tiltja bizonyos felhasználók előtt a TikTokot
- Nagyot akar dobni a kínai videómegosztó óriás
- Lezárult a Magyar Posta küldeménykövető projektje
- Leállítja az internetléggömbös vállalatát az Alphabet
Hozzászólok Aktív témák
-
rootmin
tag
A NIIF gerinc végpontfejletsztés nélkül igencsak megroggyanna, ha ha ráépítenének egy komolyabb piaci szolgáltatást. (nem is erre van )
Szerintem, bár elismerem, hogy komolyabb rálátásom nincs a dologra,- csak a józan paraszti ész mondatja ezt velem - könnyen lehet, hogy tévedek.
Mindenesetre, nincs agyonterhelve a hálózat, az biztos, nálam most ezt tudja
A UP-nál bizonyára a Telenor szervere volt a limitHétköznapokban tényleg abszolút semmi előnye, de nálunk pl. az infósoknak a koliban egy-egy projekthez tök jól jön, hogy egy ilyen hálózaton tesztelhetnek. Ha ki lenne terhelve, nem lenne ilyen minőségű. :/
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Ilyet én is tudok,
de mi köze ennek a kereskedelmi internetszolgáltatáshoz?!Nekem úgy tűnik az írásaidból, hogy egyszerre beszélsz a törvény, ítélkező és végrehajtó nevében (Judge Dredd). A valóság ettől fényévekre van. Valamint a jelenlegi államformával sem egyezik az ilyen (talán még). de legalább gyűlik a hozzászólásszám.
A vezeték nélküli szolgáltatásokhoz is kell vezetékes gerinc kapcsolat, gondolom azt is terheli az adó. Sőt, a kisebbek valószínűleg elve wifis végpontokkal dolgoznak, mert könnyebb kiépíteni. Ettől még csődbe viheti őket a luxusadó, amit a közművekre kivetettek. Ó jerr, sötét középkor.
(#371) rootmin: nekem egy szűkebb részére van rálátásom, és van ahol ki van maxolva. Azon a pici szeletén, amivel kapcsolatban feladataim vannak például be kell vezetnem hamarosan prioritizálást, mert néhány felhasználó elég másik 300 böngészését érezhetően akadályozni.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it A ritkán lakott magyar térségek internet-hozzáférése már sok éve megoldatlan, ám az új állami terhek az eddigi kezdeményezéseket is romba dönthetik.
- Teljesen Új Samsung Galaxy S10e + JBL Bluetooth Fülhallgató
- Kicsit használt! Sony Playstation 5 lemezes eladó! - beszámolok!
- ASUS B53S 15” HD • tanulás iroda • i7 2.80 GHz • 8GB • 750GB • ATI HD6470 1GB • alu • szinteÚJ
- Lenovo ThinkPad P14s (T14) workstation*i5 10210U/8GB/256GB/Quadro P520/MAGYAR bill/3év gari
- HP Notebook 15" FULLHD • tanulás iroda • Intel 2.50 GHz • 8GB • 500GB • akku • mattFEHÉR • szinteÚJ
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: Soulware Zrt.
Város: Budapest