Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  válasz Soma01 #153 üzenetére

  eredetileg üzemeltetést értettem, de az általad megadott két fogalom sem rontja el a mondandóm lényegét.

  (#154) kokov: ezzel szemben az igazság az, hogy vezeték nélkül soha nem fogsz olyan sávszélességet elérni, mint vezetéken. tehát a drótos kapcsolatok ideje nem járt le.

  (#158) Soma01: szerintem tartós használatra nem elég a mobilnet még levelezésre sem, pláne nem weboldalak nézegetésére. és sok helyen nincs is, csak gprs vagy az se.

  (#161) kokov: "Ha visszaszedik a kábelt az egy piaci verseny eredménye": elég alapvető közgazdasági ismeret, aminek a hiányáról tanubizonyságot tettél: az adó az piactorzító tényező és holtteher költséget okoz. a kárt, amit okoz, össztársadalmi szinten fizetik meg. és de, felszedik a kábelt, ezt hétköznapi felfogásban nyugodtan értékelheted társadalmi kárnak.

  "Az Internet elérhetőségét biztosítani kell, de egy kvázi halott faluhoz kötni egy kábellel a user-t marhaság.": ennél csak ez a kijelentés nagyobb marhaság, az eu több programja is a vidékfejlesztésről szól, hogy a kvázi halott falu ne legyen halott, hanem éljen, különben a nagyváros éhen döglik és más baja is lesz.

  (#165) dabadab: "Miert nem nezel ra a BUX-ra, mielott ilyeneket kerdezel?": Miert nem nezel ra a BUX-ra, mielott ilyeneket kerdezel? most 101 forinttal feljebb van az otp részvénye, mint amikor a legutóbbi update volt a tranzakciós/csekk adókkal kapcsolatban. Közben volt lejjebb is, ez igaz.

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Hozzászólok Aktív témák