Hirdetés
- Bittorrent topik
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] Adatszivárgást jelentett az OpenWRT
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Invitel (TV, internet, telefon)
- [Re:] Egyik azonnali üzenetküldő sem tűnik hosszú távon túl jó választásnak
- Program promók
Hozzászólok Aktív témák
-
doc
veterán
ezek budapesti arak?
csak mert en nem 400, hanem 1000 fos faluban elek, nagyvaroshoz kozel, es a lila szolgaltatonak 6000 forintot fizetek havonta a hivatalosan 15 Mbites netert (nincs olcsobb csomag, pedig nekem eleg lenne...)
egy nagyvarostol tavoli, 400 fos falu itthon siman lehet ennel SOKKAL tobb is
az egyetlen masik alternativa kb ugyanennyi penzert a kb. 2 Mbites ADSL lenne, amihez meg telefont is muszaj fizetni1N23456.HU - A Veszprém megyei motorkölcsönző
-
doc
veterán
a honlapon nem talalod meg ezeket az arakat
de a "legjobb":
bedobtak kb. tavaly ilyenkor levelet, miszerint automatikusan mas csomagba fognak rakni hacsak mast nem kerek, de van ilyen-meg olyan kedvezmenyes csomaguk is, kabelTV-vel, egyebbel, reszletekert nezzem meg a t-home.hu-t
megneztem, tok jo arak, jo csomagok
mentem is be az emlitett kozeli varos lila ugyfelszolgalatara, fel ora utan sorra is kerultem
mondom a csajszinak hogy itt a level amit kuldtetek, a benne irt linket megneztem, szeretnem ezt meg ezt
persze, semmi gond mondja, melyik utcaban is lakok?
mondom hogy elso korben masik telepules
erre o: jaaaa, akkor az ram nem ervenyes
majd megmutatta hogy mibol lehet valasztani, minden kb. duplaannyi volt mint a honlapjukonszoval elhiszem hogy nagyvarosokban tenyleg ennyibe kerul, de aki onnan 10-15 km-re lakik, az ugyis olyan baromi gazdag hogy rohogve kifizeti a masfel-ketszeres arat (szerintuk)
a 'vicces' majd az lesz, ha bejon ez a plusz ado, es kitalaljak hogy a 15 km kabel miatt nem 6000 lesz a 15 Mbites net, hanem mondjuk 10000-15000...
[ Szerkesztve ]
1N23456.HU - A Veszprém megyei motorkölcsönző
-
doc
veterán
beirtam a lakcimemet
a kovetkezo opciok kozul valaszthatok a LEGKISEBB, 10Mbites csomagnal:2 ev husegidovel 4500
1 ev huseggel 4700
husegido nelkul 7740 (plusz 18000 forint az egyszeri telepitesi dij)t-home, 10 mbit, 2013, Magyarorszag
persze a legelso tablazatnal feleekkora arak (sem) szerepelnek: ugyanis ott egy olyan arat irnak ki, ami a tv+telefon+net csomagban szerintuk az internet ara
-
doc
veterán
igen, falun a legtobbeknek eleg
nyugodtan elhiheted, faluban elek
aki meg tobb csatornat akar, az nem feltetlenul a legdragabb t-home csomagot veszi, hanem elofizet pl. mindigTV-re
telefont szinten nem a sokezer forintos csomagban vesz, hanem olcso feltoltokartyas mobilt hasznal
oszinten szolva egyetlen olyan ismerosom sincs (sem nalunk a faluban, sem a szomszedos varosban) akinek tv+telefon+net csomagja lenne...de mar nagyon elmentunk off iranyba
a lenyeg: ha bejon ez az ujabb extra ado, amit raadasul ilyen idiotan szamolnak, akkor nagyon durva aremelesek jonnek majd
-
sirály12
őstag
"Na szoval meg egyszer elmondom, ezek a hivatalos arak fenn a honlapokon, kattits ra arra a rohadt linkre es meglatod, nem hasracsapva irtam, ez van hivatalosan kozze teve!"
Na szóval, a hivatalos linkjeid nem érnek semmit, mert én tudom, hogy mennyit is fizetek, innentől a hivatalos linkjeid nem érnek semmit!
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
sirály12
őstag
"Akkor te érdekesen kötsz szerződést... Ha ez az ár és ezeknél a szolgáltatóknál kötsz a leírt feltételekkel, akkor ennyi... Max régen kötötted és nem újítottál vagy hasonló."
Vagy csak te nem gondolkodsz, mielőtt írsz!
Beírtál egy halom számot, és ez milyen net? ADSL, kábelnet, optika? Tudod nem mindegy!
Itt csak egy lehetőség van netre, és az kábelnet a t-től! (jelzem ez sem lenne, ha nem uniós pályázatból nyertük volna)Ezek után még mindig vitázni akarsz, hogy mennyibe kerül?
-
sirály12
őstag
"Ha nem csak kotozkodni akarnal esetleg megnezned a likeket amiket betettem es rajonnel...
Mellesleg a UPC meg a DIGI pl tobbnyire nem dsl szolgaltato... De amugy ha kicsit ossze kapod magad, rajossz, h itt rohadtul nem az a lenyeg, h milyen tipusu kabelen megy a cucc, hanem az, h sok kis telepulesen sok esetben az egyetlen net szolgaltatasi lehetoseget nyirjak ki, ami van, mikozben avarosok nagy reszeben meg tobb szolgaltato kozul is valaszthatnak az elofizetok piti osszegekert, es itt errol volt leginkabb..."Te pedig ha elolvasnád a többi hozzászólást nem kötözködnél velem! Mert mellesleg én is egy ilyen kis településen lakom. És nem ment volna a vita, ha nem lett volna valaki aki állítja, hogy ahol vezetékes telefon van ott adsl is van! Mert nincs! És így felesleges linkelgetni az árakat, mert akkora szórás van, hogy ég és föld. És pont az írtam az egyik hozzászólásomban, hogy a kis településeket lehetetlenítik el! Akkor most mi is van ilyenkor? Ha nem olvasod el az összes hozzászólást, akkor miért vagdalkozol?
-
azbest
félisten
A reklámozott árak a legideálisabb és legakciósabb árak. Még városban is előfordul, hogy az utca két oldalán egészen komoly különbség van az árak között. Első sorban a konkurencia jelenléte, aztán a település mérete is számít a helyi áraknál. Ha valaki tévére, netre és telefonra is elő szeretne fizetni csomagra, az sem biztos, hogy lehetséges egy adott helyen abban a formában. IPTV-t nem fognak engedni olyan hálózaton, ahol 1-2Mbites netkapcsolatot hajlandóak csak kötni. Olyan nehéz felfogni, hogy vannak területek az országban, ahol komoly problémákat okoz a meggondolatlanul kivetett újabb adó? Ha 30-50-100%-os költségnövekedés okoznak ezzel (amit hivatalosan át sem szabad hárítani a propaganda szernit - nonszensz), ott megszűnik a szolgáltatás.
Ez big-J-nek is szólt.
Annyi rosszindulat van ebben az országban.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it A ritkán lakott magyar térségek internet-hozzáférése már sok éve megoldatlan, ám az új állami terhek az eddigi kezdeményezéseket is romba dönthetik.
- [Re:] Kingston HyperX Fury 2x8GB DDR4 2133Mhz CL14 (HX421C14FB2K2/16)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- [Re:] Xiaomi Redmi Note 6 Pro - elszigetelt eset
- Vezetékes FEJhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Kontron ITX hűtés módosítás (Socket G2)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Flash SSD
- FIFA 21
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest