Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • sztanozs

  addikt

  válasz sh4d0w #373 üzenetére

  Nem a Digi megjelenése okozta a terjeszkedés visszaesését, hanem egyszerűen az a tény, hogy ahol már érdemes volt terjeszkedni, oda már eljutottak addigra... A "vidéki internet" fejlesztése nem a falvakat jelentette, hanem a kisebb-nagyobb városokat és nagyközségeket. A maradék helyen meg megoldották a helyiek úgy, ahogy tudták. Persze ezeken a helyeken is átvette egyik másik nagy a szolgáltatást, de csak miután már kiépült a hálózat.
  A gond most az, hogy a "nagyok" egy csomó helyen nem vették át a sufni építésű szolgáltatásokat és ezeken a helyeken - az adó hatására - a kicsik ellehetetlenülnek és vsz megszűnik a szolgáltatás. Míg máshol persze a lakosoknak szerencséjük van - és a nagyok közül már valamelyik átvette a szolgáltatást - nem fog megszűnni (valószínűleg) a szolgáltatás, mert náluk eloszlik a veszteség a kis és nagy népsűrűségű helyek között.
  Nem a Digi okozta ezt a problémát, hanem a plusz adó.

  JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés