Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • kokov

  tag

  válasz bambano #331 üzenetére

  Közben eltelt 10 év. Szerintem nézz körül. Ma összekapcsolnak két telephelyet mikrón egymástól 200km távolságra 128Mbps sávszélen. Azért egy ilyen sávszél már csökkenhet a pocsék időjárás miatt. Van hová csökkenni. Mennyi a kiépítési díj 150eFt?

  Tessék gugli találat első oldala

  Az a baj, hogy fejlődik a technika piszok gyorsan és a kábel meg piszok statikus dolog. Nyugvó tőke.
  Amíg az egyik cég felmászik és kicseréli az eszközét a régit eladva és csak a különbözet a beruházás és egy nap alatt készen van, addig a másik meg már a munkadíjnál azt mondja, hogy jó az a kábel még. Jó a frászt, csak drága és időigényes hozzányúlni és a munka közben körülményes a rendelkezésre állás biztosítása.

  A "belepofázásról" meg annyit, hogy az NMHH-nál sem teljesen hülyék ülnek. Lesz szabályozás, ha indokolt lesz. Messze nem megoldhatatlan probléma.

  Picit olyan, mintha megszívtad volna valami kapcsolattal és emiatt kijelented, hogy a kábelen kívül minden szar, miközben minden sokkal dinamikusabban fejlődik, mint a kábeles hálózatok. Nem azért mert kábelből nincs új, jobb, olcsóbban gyártható, hanem azért mert ott a régi is és nem elég megvenni, be is kell húzni.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés