Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • kokov

  tag

  válasz dabadab #218 üzenetére

  Nem tudom, sikerult-e megerteni, hogy ez az ado foleg a kis nepsurusegu helyeket erinti nagyon rosszul

  Sikerült.

  Ez egyebkent annyira letezo problema, hogy EU-s meg allami szinten is tamogattak a kistelepulesek internethozzaferessel valo ellatasat

  Máshol ugyan többnyire földrajzi okokból, de létező probléma és így igaz. Van, lesz támogatás. A gond az, hogy egy Pista aki nem épít adótornyot, hanem a kábelét húzogatja nem nyer pályázatot, mert már arra alkalmatlan, hogy elinduljon rajta, saját erőből meg versenyképtelen. Ergó ha általa van net, akkor az a versenyképtelen net van amit ő tud és nem lesz jobb, mert Pista állítja, hogy ő még 10 évet szeretne várni a fejlesztéssel, mert addigra fog megtérülni az eredeti befektetése. A válladon sír, hogy milyen kevés a felhasználója. Mentsük meg Pistát, mert amit perpill Pista tud, az jobb, mint a nem létező adótoronnyal elérhető mobilnet, ami már régen létezhetne akár, ha nem balfackodnák el az EU-s pénzeket és olyan vállalatra bíznák a szolgáltatást akinek van hozzá embere, szakértelme, eszköze és még egy pályázatot is meg tud írni olyan nyelven amilyenen akarod.

  nem lesz semmi.

  Sorold fel magadban azokat a helyeket, ahol nem marad semmi. (nem ahol nem lesz, elég csak az, ahol perpill nem marad alternatíva) Hány ilyen van és hány embert érint.

  (#223) bambano

  Szerintem minden közgazdász nézőpontját azért ne ismerd. Látom, hogy képzett vagy, de magasabb lóról nagyobbat lehet esni.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés