Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  válasz Tapsi #262 üzenetére

  alföldön, fóliás tápoldatban növényeket??? ez olyan túlzó általánosítás, ami már tévedés kategória. igen, vannak növények, amiket pár hektáron fólia alatt termesztenek, még akár olyan is előfordul, hogy tápoldatosan. de ezek kisüzemi módszerek, kisüzemi, kertészeti növények, a nagyüzemi növények közül max. a csemegekukorica vetőmagját termesztik így, pl. búzát, árpát, repcét soha.

  "Remélem te is érzed a disszonanciát...": igen, érzem a disszonanciát aközött, amit valóban leírtam, meg aközött, amit ezen hsz-ed alapján sejteni lehet, hogy megértettél belőle.

  (#270) Tapsi: éppen most irogatnak róla, hogy 1 milliárd fontnyi adót spórolt a gugli. szóval ilyen van, még az is lehet, hogy nem fognak fogást találni rajta.

  "Csak mert nekem kapásból az jutna eszembe, hogy az így termelt növények jobb minőségűek, hiszen a földben lévő baktériumok/kártevők nem károsítják őket.": ez a mondat azt sugallja, mintha a földben levő baktériumok mind károsak lennének, illetve a földben nem is élne más, csak káros baktérium meg kártevő. Persze tudni lehet, hogy ez az általánosítás egy vaskos kövér nagy marhaság. és nem csak a biológiai védekezésben.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés