Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz Patice #217 üzenetére

    azért sem pályáznak Úniós támogatásra, mert még a firefox helyesírás ellenőrzője is tudja, hogy Unió van.
    másrészt nincs futó Uniós fejlesztési projekt, és a közelmúltban nem is nagyon volt.

    harmadrészt elmaradott kistérségekben hálózatot építeni nem két filléres dolog, egy polgármesternek el kell döntenie, hogy épít a szórakoztatás céljára hálózatot, vagy ugyanabból a pénzből 10-12 évig van óvoda meg van ebéd az óvodában. esetleg tűzoltó autó vagy mentő, esetleg fizetnek valamelyik közlekedési vállalatnak, hogy járjon már ki egy busz, ha van járható út. most tekintsünk el attól a ténytől, hogy a polg.hiv. nem kevés pénzről mondana le, ha saját maga építene hálózatot. egyébként anno volt ilyen projekt, nem is voltak sikeresek.

    a szolgáltató pedig nem fog olyan helyen terjeszkedni, ahol nincsenek meg a megfelelő üzleti feltételek, miközben a terjeszkedése korlátos, és azt viheti máshova is.

    Egyébként meg átlagos esetben bérelni mindig drágább, mint megépíteni. Az építési költség egyszeri pénz, a bérlés meg rendszeres és kiszámíthatatlan.

    ennyi, igen, ennyire nem ismeritek ezt a piacot.

    lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés