Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  válasz dabadab #213 üzenetére

  azzal, hogy nem akarod elfogadni, hogy a kérdésfeltevésed rossz.
  azt a kérdést, hogy "mivel magyarázom, hogy eddig nyereségesek voltak, most meg nem" nem kell megmagyaráznom, mert ez egy fikció. az én adataim szerint azt a kérdést van jogod feltenni (legalábbis ha a valósághoz igazodni akarsz), hogy "mivel magyarázod, hogy a bankok eddig nyereségesek voltak és most is azok?"

  "Az OTP-arfolyammal kapcsolatban meg az volt az eredeti felvetes, hogy miert nem latszik rajta a bankado:": és ez egy jó kérdés, ez egy olyan kérdés, amely mögött minimum az otp árfolyamának valós ismerete van. Tényleg, mivel magyarázod, hogy az a részvény, amit a rossz hírek napvilágra kerülésének napján 4188-on lehetett eladni, az ma 4289 forint?

  Volt pár otp részvényem, nem sok (sajnos nem sok). Kaptam érte osztalékot, tehát kizárható, hogy az otp veszteséges lett volna. Majd amikor olvastam az indexen, hogy mi a helyzet bank/csekk/tranzakció és hasonló területeken, szépen bemásztam a netbrokerbe és eladtam 4188-on a részvényemet. Pár napig, 1-2 hétig ez jó ötletnek tűnt, mert a 4188-as eladási áramhoz képest még néhány száz forintot ment lejjebb. Ez a trend lenne logikus, ha tényleg látszana a papíron a jogalkotás. Most 4289.

  Tehát a feladatod az, hogy vagy:
  a./ elfogadd végre, hogy a részvényekkel kapcsolatos állításaidat megalapozó információid tévesek voltak.
  b./ bebizonyítsd nekem, hogy hamis egyenlegközlőt, hamis adóbevallási igazolást, hamis értékpapírszámla értesítőt kaptam, és az index címlapján szereplő árfolyam totálisan téves (nem csak a szokásos 15-20 perces késleltetés miatti tévedés van benne).

  Láss hozzá.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés