Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Lassan csak a NAV-nak több portálja lesz, mint amennyi nyílt az Endgame végén...
-
Yodafon
senior tag
biztos. Sima ugyfelkapura be tudok jelentkezni, JSZP-t szoktam nezegetni rajta. Csak a navos cuccok nem mukodnek. Es ahogy elnezem ok se tudjak miert. Pedig kuldtem mar nekik kliens logokat, track id-kat es megse....
Lassan ott tartok h megkerem engedjenek mar ott egy szamito kozelebe mert sztem hamarabb kidebuggolom miert nem mukodikI'm gangsta!
-
BReal
addikt
-
dolon75
aktív tag
Az autentikacio teljesen független a NAV-tól, a NAV itt nem megbizó, hanem használja a modult.
a belépés azonosítja a természetes személyt, majd valamilyen módon összekapcsolodik a NAV rendszerében lévő azonosító az ugyfelkapus adatokkal.
@Yodafon: lehet eltérés adataidban? pl. NAV más nevet, anyja nevet, ilyesmit tud, mint ami a szemelyiden van?
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
fatal`
titán
Csak az eszmélyid mellé pl. nem tartozik alapesetben személyes tárhely, így sok rendszer elképzelhető, hogy emiatt nem enged be.
Nézd meg, hogy a tarhely.gov.hu-n be tudsz-e lépni. Ha ott se enged be, akkor a NISZ-szel kell valószínű levelezned, hogy tákolják össze a rendszerük.
-
Rive
veterán
Holnapi hír: kibertámadás alatt összeomlott a nav új ügyintéző felülete. Mind az öt résztvevőt letartóztatták
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
vicze
félisten
Szerintem egyszerűsítsd az életed és regisztrálj egy Ügyfélkaput, eSzemélyivel ez már "egyszerű".
-
mad823
őstag
A NISZ-szel sem biztos, hogy többre megy. Korábban volt (van?) egy olyan bug, hogy bitdefendert használva nem lehetett belépni, bármilyen más vírusírtóval igen. Több gépen, különböző op.rendszerrel, böngészővel, stb. kipróbálva, reprodukálható módon. Na ennek vírusírtó csere lett a vége, nem pedig megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nehéz lett volna a cikkbe beleírni az URL-t
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X DUAL EVO OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer gép - ASUS B660M, INTEL I7 12700, 32GB DDR4, RTX 3070 8GB, 2TB M.2 SSD, 1000W Gold
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, Kingston, SK Hynix, Kioxia - STEAM DECK
- Apple Watch Series 7 Titanium 45mm /Watch Edition/ Wifi/ Cellular
- Alig használt számítógép konfigurációban eladó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen