- Káromkodva átkozta el a hirdetőket Elon Musk az X-botrány miatt
- Musk tudta, hogy baj van a Tesla Autopilot rendszerével
- Windows 11
- Szennyvízcsatornának nevezte Musk platformját Párizs polgármestere
- Banggood
- A használt termék lehet az Amazon következő fejőstehene
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Microsoft Excel topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
1dude
aktív tag
Lehet, hogy ideje lenne elengedni az 50%+ haszonkulcsokat.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nálam valahol 200k huf körül húzódik a piros vonal, amit soha nem lépek át, de ha nem iPhone-t használnék 150k lenne a maximum amit kiadnék telefonért, és ezt is úgy, hogy kb. 4 évente cserélek csak telefont.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
dchard
veterán
"Kirúgásokról állítólag nem esett szó, de voltak olyan beszámolók, amelyek szerint egyes dolgozók már csak a fizetésük felét kapják."
Ja, nyilván olyan jól keresett a gyári munkás 6 nap melóval, hogy most fele bérből is vígan kijön az elszálló megélhetés mellett... De kirúgásokról ugyebár nem esett szó...
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
k-adi
nagyúr
kicsit javítanám a cikk címét, így félreérthető
nem heti 3 napot kell dolgozni, hanem sokaknak annyit "lehet csak" - nem mindegy
-
janeszgol
félisten
Lejtmenet, bezár a Samsung. A karma visszaütött.
Huawei forever!Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
-
ceia
őstag
Én szívesen dolgoznék csak négy napot, vagy legalább csak 5x6 órát. Az 5x8 szerintem sok.
it's more fun to compute
-
Valamit valamiért, de én speciel belemennék ebbe is. Az idődet nem tudod megvenni, amit a családodra, vagy épp magadra fordítasz. És összességében nézve, a sok gyökérből elég napi hat óra is agyilag, így az egészésgünknek is jót tenne napi két óra mínusz meló, ebben biztos vagyok.
Tavaly kissé zavart a bunkóságom, de 2023-ban végre változtattam a dolgokon. Már nem zavar.
-
Voloka
tag
"... a kereskedőknél és a raktárakban ugyanis egyre csak emelkednek a készletek,..."
Na akkor ideje emelni az árakat !
( Vagy nem? )
Új hozzászólás Aktív témák
it Az elektronikai termékek lassuló globális kereslete miatt a Samsung egyik nagy, vietnámi gyárában visszavették a termelést, sok dolgozó pedig már csak heti 3 napot dolgozhat.
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest