Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
Depression #38 üzenetére
A roaming forgalom alapjan szamlaz, ha nem kersz kulon opciot. Nekem 10 nap kijott 5k-bol. Az 500ft/nap, ami nem penz egy kulfoldi tartozkodas eseten.
-
Depression
veterán
Ha beleszámolom az utiköltségbe, akkor is ~5k Ft, ami iszonyat sok pár napi internetért. Ráadásul ez egy előfizetés, ami nem forgalom alapján számláz. És ezt eddig be kellett nyelni.
De a fenti árak alapján félő, hogy a csodás magyar szolgáltatók majd úgy értelmezik, hogy minden megkezdett GB után lehet a teljeset számlázni.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Necroman_Mk2
őstag
Ennek nagyon-nagyon örülök! Oké, ha huzamosabb ideig kinn tartózkodom, akkor nincs ingyen, de ez a pár forintnyi felár még mindig barátságosabb, mint a jó pár évvel ezelőttiek.
Kíváncsi leszek azért, hogy a Brexit-et követően mi lesz Nagy-Britannia helyzete e téren"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Reggie0
félisten
válasz
Depression #33 üzenetére
Ha beleszamolod az utikoltsegbe, akkor rajossz, hogy elenyeszo.
-
Monyos
aktív tag
Kíváncsi leszek, hogy fog történni a 14 napon belüli helyzet tisztázás.
Bemondásos alapon a hölgy a túl oldalon vagy elhiszi vagy nem? -
Reggie0
félisten
válasz
Depression #30 üzenetére
Mikor? 2016 ev kozepe korul mentek le a dijak. Nekem ugy nem erte el egy hetre az 5ezret sem.
(#31) nincskanál: Nem. Bar nem tudom, hogy van-e kulon kitetel erre.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz
nincskanál #28 üzenetére
Szerintem igen. A multkori maximalt arak a mobilnetre is vonatkoztak. Amugy eddig is eleg olcso volt az adatroaming.
-
nincskanál
tag
Ez vajon sima mobilinternetre is érvényes lehet? Gyanítom, hogy nem, mert mikor a szolgáltatókat végigkérdeztem, mindegyik azt mondta, hogy külföldön nem lehet netet használni, de azért egy picit reménykedek, hátha... A telefon nem kimondottan érdekes, de a net nagyon kéne kint.
-
leslieke
Jómunkásember
Jó hír! Végre!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Cyberpunk
félisten
Már készül a törvénytervezet Balogh barátunk múltkor ezt nyilatkozta. Szóval az az ingyen barangolás nem is lesz a magyarnak ingyen. Tehát előre ne bízza el magát senki!
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-szp-
aktív tag
Ha olcsóbb a mobilnet, mint 7,7 euró GB-onként, a szolgáltató korlátozhatja az ingyenes roaming adathasználatot úgy, hogy maximum nettó 7,7 eurót számlázhat gigabájtonként. A hanghívás és SMS ára az otthonival megegyező kell, hogy legyen.
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
Keem1
veterán
válasz
macilaci78 #23 üzenetére
Ez kb. a lakosság 0,5%-át érinti, míg a maradék 99,5-nek teljesen jó lesz. Olyan sose lesz, hogy mindenki jól járjon.
-
vgergo
aktív tag
Feltöltős kártyát használókra milyen speciális szabályok vonatkoznak?
-
tomazin
veterán
Megneztem 2,4 cent a vezetekes es 6 a magyar mobil hivasa digivel. Ha erre rajon meg a 3cent akkor a mobil mar draga lesz (voda tuti olcsobb). Bar amennyit egyesek kifizetnek...
-
Depression
veterán
Kíváncsi vagyok nekem mi sül ki ebből: Ugyanis én nem váltok, és megmarad a korlátlan lassítós netem.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
azbest
félisten
A szolgáltató meg majd megtagadja az újabb sim kiadását, mondjuk azért mert
A jogszabály azt is kikötötte, hogy egy magánszemély szolgáltatónként legfeljebb 10, míg egy cég legfeljebb 50 darab hanghívásra szolgáló feltöltőkártyával rendelkezhet. A vevőnek a feltöltőkártyás előfizetés vásárlásakor nyilatkoznia kell arról, hogy a limitet még nem érte el meglévő hangalapú feltöltőkártyáinak száma.
-
Robert07
aktív tag
válasz
osztraksajt #12 üzenetére
En £0.039-et fizetek percenkent Magyarorszagon roaming-gal, ezert nincs is ottani SIM kartyam, mert ettol olcsobbat nehezen talalnek.
-
szombatitomi
senior tag
Végre, nagyon ideje volt már.
Azért ez nagyon sok embernek könnyebbség, nyaraláskor, vagy ha olyan helyen dolgozik, hogy sokat kell külföldön tartózkodnia. Az adat roaming eszméletlen jól jöhet, bármilyen helyzetben.
-
osztraksajt
őstag
Hát, még így is elgondolkodtató hogy ráfizettetik a 3,2 centet (cca 9Ft)/perc meg a 1cent (3Ft)/SMS díjat.. Egy román csomaggal szerintem még ez is csúnyán odaveri a mostani előfizetéses tarifákat mindhárom szolgáltatónál.
-
hemaka
nagyúr
Haza mész, aztán felhívsz valakit éjszaka, hagy pörögjön a számláló.
[ Szerkesztve ]
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
strogov
senior tag
Feltételezve családi csomagot 2 havonta sim-et cseréltek és meg van oldva.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz
dragon1993 #1 üzenetére
Persze, mert ez nem a kétlaki emberekre vonatkozik, hanem akik csak időnként utaznak külföldre. Akik egyszerre sokat tartózkodnak külföldön, azok eddig is megoldották, mert a roaming horror lett volna. Ismerősöm egy egyiptomi olajcégnél dolgozik, van egyiptomi, tunéziai és marokkói sim kártyája is. Szóval az ilyen embereknek ez egyrészt nem meglepi, másrészt már rég felkészültek a saját helyzetükre.
Tamás88: Pontosan, ezért törölték el a valamilyen szinten korlátlan adatopciókat és lett megszüntetve a lassítós net, helyette pedig az "elfogy, nincs tovább".
[ Szerkesztve ]
-
"Azok, akik többet használják külföldön a mobiljukat, maximum 3,2 eurócentet fizetnek pluszban percenjént"
Amúgy a Telekom nem pont ezért variálta meg a díjcsomagokat.
-
csoli31
aktív tag
-
erer1000
őstag
na végre
1-2 hetente külföldre utazáskor nem kell netet kinyomni végre
egy kérdés már csak, ha pl szlovákiai számot hívok, akkor az olcsóbb lesz, mert eu, vagy ugyan úgy aranyárba lesz az még mérve?
mert a mostani 150-160FT/perc mint "nemzetközi" hívás, elég erős egy hazai 10ft/p mellett
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
dragon1993
őstag
Én inkább az egységes EU-s piac logikát érvényesíteném, pl: az egész EU-n belül 1db Telekom / Telenor / Vodefone lenne egységes díjszabással nem pedig Telekom Magyarország, Ausztria stb....
Ilyenkor felmerülnek azok a gondok, hogy pl a Román digi mobilszolgáltatással mi lesz, de valamit arra is ki lehetne találni. -
DithenS
senior tag
válasz
dragon1993 #1 üzenetére
Erre ment ki a játék.Ez arra jó hogy elmész nyaralni egy hétre.Azt kibírod enélkül is de akinek megérte volna ők ki vannak zárva.
-
dragon1993
őstag
Apám kamionozik így ő is beleesik az ügyeskedők körébe.
Új hozzászólás Aktív témák
it Most már nincs akadálya, hogy június 15-től hazai feltételekkel használhassuk előfizetésünket az EU tagállamaiban.
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- PlayStation 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Sorozatok
- Mobil flották
- PlayStation - Jön a következő State of Play
- Okos Otthon / Smart Home
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest