Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vajon lenyomta már népszerűségben a Bing a Google keresőjét?
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Szinte csettintésre készít majd videojátékokat a generatív AI
- YouTube
- Proxmox VE
- A Meta szerint nem az ő pénzük a megoldás az EU-s telekomgondokra
- DIGI internet
- ASUS routerek
- Bittorrent topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Úgy kell nektek mobil windows, mehet rá a mobil vírusirtó...
Nem értem hogy egy ilyen speciális területre minek a windows. Legfeljebb arra jó, hogy a vírusirtó gyártó cégek több pénzt keressenek. Amíg nem volt mobil windows, mobil vírus sem volt. (egy két speciális esettől eltekintve)[ Szerkesztve ]
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
thaler2
senior tag
válasz
attila9988 #1 üzenetére
Ja meg amíg ennyi pocket pc sem volt, addig se volt ennyi vírus...Idiot...IPhone-ra ugyanugy van vírus. Androidra is létezik már víruskergető.... Az összes népszerű platformra előbb utóbb készülnak vírusok. ennyit erről.
-
Zeratul
addikt
Újabb balESETtes mobilok?
-
moonman
titán
válasz
attila9988 #1 üzenetére
én azt nem értem, minek ilyen területre vírusirtó. életemben egyetlen mobilvírussal sem találkoztam. fölösleges.
"Amíg nem volt mobil windows, mobil vírus sem volt"
kicsit nézz utána, mielőtt zöldségeket beszélsz. vírus amúgy most sincs.[ Szerkesztve ]
-
attila9988
őstag
Nahát moonman itt van.
1000 éve nem olvastam tőled semmit, pedig volt pár windows <-> linux topic..kicsit nézz utána, mielőtt zöldségeket beszélsz. vírus amúgy most sincs.
Szándékosan túloztam. Mellesleg még linux -ra is létezik vírusirtó. Kíváncsi vagyok ki az aki használja...
Egy mobil kártevő pedig sokkal korlátozottabb lehetőségekkel rendelkezik, mint pl egy desktop rendszer esetében... Szerencsére engem nem érint, mert én azon embercsoporthoz tartozom, amelyik a telefont telefonálásra használja, még akkor is ha az mobil..[ Szerkesztve ]
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
attila9988 #5 üzenetére
Én használok Linuxhoz egy Bitdefender víruskergetőt. Főleg azért, mert van egy XP-m is és azzal már sokat szoptam vírus téren, de egyébként se árt ha van, úgyse veszem észre, annyira erőforrás igénytelen. Meg inkább legyen és ne kelljen használnom, minthogy mikor szükség lenne rá és nincs.
sweetlou6.wordpress.com
-
pilsner
aktív tag
és symbian alatt van vírus? jó, biztos van, de találkozott már valaki egyel is?
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
attila9988
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #7 üzenetére
Én használok Linuxhoz egy Bitdefender víruskergetőt.
Linux -hoz jelen pillanatban tulajdonképpen teljesen felesleges a vírusirtó. xp az egy más kérdés.. Ennek rengeteg oka van, érdemes utánaolvasnod..
Új hozzászólás Aktív témák
it A most megjelent kiadás a honosításon felül is tartalmaz néhány újdonságot.
- Milyen SSD-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A nagy BOR topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490, 14" FULL HD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD WIN 10
- Dell Precision 3520 Laptop/Notebook, 15,6" FHD IPS, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, NVIDIA 2GB
- Dell XPS 9360 Laptop/Notebook, 13,3" QHD+ Érintős, I7-7500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10,
- Flipper zero
- MSI KATANA GF66 I 11. gen. i7-11800H I 15"6 FHD 144HZ I RTX 3070 I 16GB RAM I 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest