Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
Engem csak az zavar, h csak mobilról tudok rá feltölteni képeket. Hiába látom PC-ről. A régi képekeimet nem tudom PC-ről feltölteni a felhőbe.
Vagy egy meglévő másik felhőből a Huawei felhőjébe átköltözni.
Csak a mobilomon lévő képeket teszi fel. -
törölt tag
Látom, EMUI 5 alatt nem elérhető ez a dolog...
-
janeszgol
félisten
Ertem. Igen ez a nincs felkeszitve indok a vasarlok hulyenek nezese. A Honor 8 egy marha jo telo marha jo aron, de azert egy foverziot ugorhatna. Akkor mondjak azt, hogy jo aron vetted kussoljal el, de ne nezzenek hulyenek. Bar a frissitesek sosem voltak a ceg erossegei, meg a Huawei nev alatt megjelenokre sem. A ceg most ott tart, mint a Samsung 2013-2014 tajekan.
-
bambano
titán
ez tökre olyan, mintha valaki önként menne a gulagra...
-
Somatom
veterán
Nem tévedsz. Azért vannak a gyártói megoldások, mert az Android Google -féle backup -ja úgy szar, ahogy van, és a Google magasról tojik rá.
A Titanium Backup egy remek tool, csak az vele a bibi, hogy root jogosultságot igényel, aminek a megszerzése a legtöbb gyártónál garanciavesztő beavatkozás. -
moleculez
veterán
Google Drive 100gb ~17£ / év. Azért az abszolút vállalható, főleg, hogy a G Photos ingyen korlátlanul tárolja a képeket, videókat és nem számít bele ebbe a keretbe. Na így használom iOS-alatt...
-
Semmi gond.
Hát bekaphatjuk, szó szerint...(#22) janeszgol: De tud, meg ott a HiSuit is, de nem erről van szó. Arról, hogy van egy csúcs kategóriás telefonod, (8 mag, 4gb ram, 32 gb belső tárhely, mellesleg 120k a telefon, vagy volt,) és a Huawei elvesz mindent ettől a szériától. Oreo?! Pff, nem lesz rá, nem jól fut... Honor 8 pro, simán megkapja, mate 10, p10 stb. simán megkapja...
Jah, hogy nem jó a hardver az oreóra, világos, ezt mondja a hüvely cég....
Semmi baj. Veszek mate 10 pro-t 190-ért, hogy legyen rá csokis kekszes droidom...Bocsi, csak nem ezt vártam egy ilyen "kaliberű" telefontól és cégtől...
-
válasz
janeszgol #22 üzenetére
Hát, sajnos például az sms-eket sem menti el. Ha jól tudom a híváslistát és a beállításokat, jelszavakat sem. Csak az alkalmazásokat rakja vissza, de azokat is csak alap helyzetben.
Iphone-ban ezt szerettem, hogy az mindent, de itt még nem tudom mi változott a 2 évvel ezelőtti állapotokhoz képest, hiszen azóta nem próbáltam visszaállítást. Régebben ehhez kellett mondjuk egy sms backup program (sms+hívások), meg a titanium backup az alkalmazásokhoz és azok adataihoz, ami viszont nem volt javasolt az a rendszerszintű visszaállítás, de képes volt arra is. Igaz ez okozhatott gondokat.Javítsatok ki, ha tévednék.
-
-
atike
nagyúr
Nem is tudom. Ebbe azért lehet nem ugranék bele. 5 giga...? Az mire elég...?
-
moleculez
veterán
Hardveresen sok újat nem tudnak mutatni a gyártók, járható üzletpolitika , esetleg piaci rés lehetne szolgáltatásokat adni mellé. Pl mi lenne ha azon versengenének a gyártók, ki mennyi élethosszig tartó tárhelyet ad a flagship mellé? Amennyibe ezek a vasak manapság kerülnek, tényleg a minimum lenne.
-
Syl
nagyúr
Őszintén? Telefonon nem is néztem
A múltkor jött a levél, hogy változik a cloud rendszer, meg EU, meg mifene, akkor beléptem és ott minden rendben ment. Nem is terveztem a telót oda szinkronizálni (máshová sem), csak körbenéztem. Mivel nem jött hibaüzenet, azt hittem minden rendben a Honor 8-cal. De ezek szerint, ezt is bekaphatjuk, mint az Oreot...Elnézést ha félrevezettelek, nem állt szándékomban
-
floatr
veterán
Az NSA-nek nincsen cloud szolgáltatása?
Csak mert minek pazarolni a privát erőforrásokat...
Esetleg a magyarorszag.hu-n? Vagy ott a Központi Azonosítási Ügynök 10 rpm-je túl erős korlát? -
starting with Huawei P10, P10 Plus, P10 lite, Nova 2, Mate 10, Mate 10 Lite, Mate 10 Pro, Honor 8 Pro, Honor 9 and Y6 pro 2017 / P9 Lite Mini with other models to follow.
Itt nem látom... Oké, jön majd a többire is valamikor... Mikor?
How to get started
Step 1: Tap “Settings”
Step 2: Open “Cloud”
Ilyenem sincs a rendszerben honor 8 alatt. Neked van?
Kerestem play-en, ott sem láttam ilyet. Lehet user error...
-
gabor7th
addikt
válasz
noPublicFG #15 üzenetére
Sokan vannak a felhő ellen, nincs min meglepődni.
-
-
gabor7th
addikt
válasz
noPublicFG #11 üzenetére
És nem én voltam az első aki nem bízik a felhőben ebben a komment folyamban.
-
gabor7th
addikt
Kínában kezdenek rájönni, hogy adatközponttal nem jó üzletelni:
"A Lenovo pont az elmúlt hetekben újította meg adatközponti portfólióját, amelyet egységesen a ThinkSystem márka alá vont össze. Itt is jelentős átszervezésekkel és szép reményekkel rebootolja az üzleti stratégiát a Lenovo, van is miért: tavalyhoz képest 1,09 milliárdról 971 millióra esett a bevétel, az üzemi eredmény pedig még nagyobb mínuszt mutat, 31 millióról 114 millióig nőtt a veszteség."
"A cégnek pedig nagy reményei vannak ezzel a területtel is, de ahogy a mobilpiacon, itt is agresszív stratégiával kell részesedést szerezni a versenytársaktól. A cég igyekszik is, a jövőben aktívabban fektet a partneri hálózatba és az értékesítési képességekbe is - hogy ennek milyen hatása lesz, azt a következő negyedévekben látni fogjuk majd. Egyelőre mindenesetre komoly kudarc a szerveres tevékenység, az IBM-től megvásárolt x86-os részleggel megerősített divíziótól néhány éve még nagyon sokat várt a cég."
Pedig nem kicsik:
"A Lenovo, aki egyébként jelenleg a harmadik legnagyobb szereplője a hazai és világszintű adatközponti piacnak is"
-
tonyrulez
őstag
Jaj de jó hogy lett egy n+1-edik felhőszolgáltató. Ráadásul mindezt adja Google is, csak mindenkinek és 3x akkora tárhellyel.
"a kamerával készített fotókat és videókat és kijelző felvételeket (screenshot) automatikusan fel lehet menteni a Cloudra"
Lsd. Google Photos, igaz használható korlátlanként is 16MPx-ig és 1080p videóig."gyorsan és egyszerűen lehet majd elérni a névjegyeket, a naptárt, a wifit vagy a jegyzeteket"
Lsd. Google Contacts, Calendar, Backup (Android beállításnál), Keep.Valahogy nem kezdem el verni az asztalt hogy nem kaptam meg
-
gabor7th
addikt
Csakhogy a valóság más és simán használják céges célra a saját okostelefont. Nemrég volt egy itcafe-s hír, amiben ez szerepel:
"Becslések szerint az online bűnözéssel okozott károk éves szinten elérhetik a 6000 milliárd dollárt 2021-re."
Ez az óriási szám csak úgy jöhet ki, hogy beleszámolják a "felhő erejét" vagyis masszív adatlopások lesznek a cloudokból.
-
Pano
addikt
Persze, adjam oda az adataimat!
El fogják lopni és felhasználják ellenem.
Én még a pénzemet is a matracom alatt tartom, biztos ami biztos. No bank.
A gondolataimat sem mondom ki hangosan, hátha valahol éppen lehallgatnak.F*ck the system!
Igen, nem írtam komolyan, de azt Google böngészőből
Valójában tojok rá, én örülök ennek. -
gabor7th
addikt
"Minden fájl és fénykép EU-s szervereken marad a Huawei Mobile Cloudban."
Akkor tuti, hogy a kínai titkosszolgálat, vagy az NSA már semmit se tehet, hogy megszerezzák az adatokat. Ja, de ez számukra semmi akadályt nem jelent.
Pár dolgot már megszereztek az USA-ból:
https://www.youtube.com/watch?v=FDipa7Ld3tQ
-
anulu
félisten
EU-ban tárolják, ami kell azt majd a kínai kormány kiviszi magának...
-
Igen, azt a kib....szott honor 8-at megint kihadják belőle...
Nem az 5 giga zavar, hanem megveszed 120-ért a telefont és mindent száműznek melőlle... De Honor 8 pro-nak lehet ezt használnia...
Új hozzászólás Aktív témák
it Minden fájl és fénykép EU-s szervereken marad a Huawei Mobile Cloudban.
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- The Division 2 - Néhány nap múlva bemutatkozik a The Battle for Brooklyn DLC
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest