Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • musculus

  tag

  válasz saelin #13 üzenetére

  Ja, az a 16%-nyi kiábrándult felhasználó az ilyen nem releváns tartalmak miatt húz el. Pózolós lányokat nézegetni nem elsősorban a fb az ideális.

  De ezt Zuckerbergék is tudják, az új fb is azért lett kitalálva, hogy lehessen relevánsabb tartalmakat is böngészni. Láthatólag nem sokat ad hozzá az élményhez...
  Nálam egy csomó ismerősöm, akik ebédet, ezós f****ságokat, megkínzott-kiskutya-sebei-közelről, őrületes filozofikus magasságokat, stb, stb posztolt, nem jelennek meg a hírfolyamban (nem , valamint az összes játékot egyesével letiltottam. Hogy akkor mit látok? Kedves ismerősök, New Scientist, Nature, ph! lapcsalád. Én így használom, így már korrekt.

  De ami miatt nem hagynám ott a fb-ot, az a számtalan csoport, melyekben benne vagyok. Több civil szervezet, baráti társaság, középiskolai és egyetemi csoportok közös fórumjait ott üzemeltetjük rejtett kapcsolóval.
  Amikor még egy-két éve informatikát tanultam, volt kettő srác, akik elvből nem regisztráltak fb-ra. Így lemaradtak a hírekről, segédanyagokról, hirtelen órarendváltozásokról, (és rengeteg kocka poénról) melyeket a közös csoportban írtunk ki egymásnak.

  De akinek ilyen lehetősége, vagyis kényszerítő tényezője nincs, és a munkája vagy a beállítódása miatt vákumban él, annak valóban: mi értelme van a játékos-pózolós-ilyenEffektezettVacsorátKészítettem-aCvitaminGyógyítjaARákot-honlapra regisztrálni...?

  [ Szerkesztve ]

  Homo sapiens non urinat in ventum - "And so it goes..."

Hozzászólok Aktív témák